Obavijesti

News

Komentari 12

Todorić o iskazima: Sretan sam jer su sve maske konačno pale

Todorić o iskazima: Sretan sam jer su sve maske konačno pale
1

Ono što mogu već danas kazati, a to je da se podnosi: krivična prijava protiv Andreja Plenkovića kao prvookrivljenog, proširenje krivične prijave za Dalić, Ramljaka i druge, napisao je Todorić

VIDEO

Osnivač Agrokora Ivica Todorić poručio je u četvrtak da su "sve maske pale", nakon što su u javnost procurili transkripti svjedočenja Martine Dalić i ostalih pred DORH-om. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Imam iza sebe jednu neprospavanu, ali radosnu noć. Najprije moram kazati, gospođa M. Dalić iskazala je veliku količinu kontradikcija, laži, ali sitnih nevažnih laži, bespotrebno. Isto tako iznijela je činjenice koje ja čekam, strepim da li ću ih ikada saznati - kada ne bih saznao, to bi za mene bilo pogubno - od danas kao da sam se ponovno rodio, sretan sam, još jednu životnu bitku sam dobio!

Marić o iskazima Dalić: Nisam lagao, DORH je odbacio prijavu
Marić o iskazima Dalić: Nisam lagao, DORH je odbacio prijavu

Prokazala je šefa nad šefovima koji je odgovoran - PLENKOVIĆA!

Prokazuje HDZ i neke članove HDZ-a, pogotovo Plenkovića i Brkića! Prokazuje i MOST, uglavnom teško optužuje Petrova, teško optužuje Zdravka Marića, pokušava uvući državni vrh u korupcijsko klupko. Sve zajedno, povlači za sobom u ponor.

Iz razloga otkrivanja niza činjenica vezanih uz rasvjetljavanje najveće korupcijske afere u povijesti RH, od danas kao zahvalnost za svjedočenje istine o kriminalu u Agrokoru, Dalićku od danas, 23.08.2018. g. nadalje oslovljavam sa „gospođa M. Dalić“.  Sve najvažnije činjenice ću ovih dana precizno prezentirati.

Iskazi Martine Dalić USKOK-u o Gazdi, Plenkoviću, Petrovu...
Iskazi Martine Dalić USKOK-u o Gazdi, Plenkoviću, Petrovu...

Ono što mogu već danas kazati, a to je da se podnosi: krivična prijava protiv Andreja Plenkovića kao prvookrivljenog, proširenje krivične prijave za Dalić, Ramljaka i druge, proširenje krivične prijave za organiziranu zločinačku organizaciju vezano za Knighthead, podnosi se krivična prijava protiv premijera Plenkovića i Zdravka Marića, krivična prijava protiv nepoznate osobe koja je izradila dopis u moje ime premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću. O sljedećim koracima, pravodobno ću izvještavati javnost. Od danas ću iznašati analize vezane uz izjave Dalić i Ramljaka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su