Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Todorić: Ulazim u politiku jer je Hrvatska u užasnom položaju

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno, priopćio je

Ivica Todorić, koji je nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku jamčevinu, za koju je rekao da su mu skupili prijatelji, odlučio se politički aktivirati. U srijedu je ponovno najavio svoj politički angažman te iskoristio priliku da kritizira premijera Andreja Plenkovića i Vladu, piše N1. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Poštovani,

Danas, nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena, devastirana, imamo kaos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu!

Republika Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države.

Isto tako, prošle su dvije godine od početka otimačine Agrokora, monstruoznog kriminalnoga projekta neviđenog u povijesti ovoga dijela EU.

Upravo to je najbolji primjer koruptivne antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena.

Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je proveden nad mojom kompanijom, mojim suradnicima i nada mnom.

Cijeli svoj život poklonio sam mojoj domovini Hrvatskoj, kroz projekt Agrokor, u gradnji moderne, konkurentne industrije koja je na kraju postala najveća u ovom dijelu EU.

Ali kako sada gledam ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava našu domovinu i njenu budućnost.

UPRAVO ZATO KAKO BIH PROMIJENIO OVAJ KATASTROFALNI POLOŽAJ RH - ODLUČIO SAM SE POLITIČKI AKTIVIRATI!

U RH moramo okupiti sve ljudske potencijale, svakog pojedinca, kako bi na najbolji način iskoristili nacionalna bogatstva - šume, vode, zemljišne površine i naše more, kako bismo na najfunkcionalniji način realizirali nacionalne interese.

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno. Hrvatsku treba pretvoriti u gradilište za budućnost naše djece i svih građana.

Siguran sam da ćemo ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati - kako bi svojoj domovini Hrvatskoj i našoj djeci osigurali bolju budućnost.

S poštovanjem,

Ivica Todorić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (168)
  • Todoriću dok ti inspekcija nije ulazila u agrokor onda je hrvatska bila u dobrom položaju? Dok nisi placao dobavljacima onda je bilo dobro? Dok si dizao kredite, onda je bilo dobro? Dok si zivio u dvorcu i imao para na bacanje, vozio se u jahti i helikopteru onda je hrvatska bila u dobrom polozaju? A sad kad ti je to sve doslo na naplatu odma vise hrvatska nije u dobrom polozaju i treba ju mijenjati? A da ne spominjem samo tvoje financiranje HDZa itd, treba te u zatvor strpati kao i one koji su ti omogucili da zivis tako kako zivis....

    5. 12. 2018,   14:56
  • nemreš vjerovati. ovdje što si veći šljam možeš se baviti politikom ( lopovlukom ). bolje da uvezemo par psihologa i psihijatra da naprave dijagnozu nacije.

    5. 12. 2018,   14:57
  • Ako se todorić politički aktivira, nedaj bože kandidira treba se pokrenuti velika akcija bojkota političara i izbora, odnosno pumpanje nevažećih glasova. Pa neka nam EU postavi vladu kad smo sami nesposobni

    5. 12. 2018,   14:56