Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sudac županu: Ako drugi put u 9:02 ne budeš tu, privest će te!

None Foto: Ivica Galović/PIXSELL 4

Predugo to sve traje. Sve me to psihički opterećuje, rekla je Mara Tomašević, koja je supruga Alojzija Tomaševića optužila za nasilje. On se opet nije pojavio na sudu u Slavonskom Brodu

U srijedu je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu trebalo biti prezentirano vještačenje mobitela Mare Tomašević, supruge župana Požeško-slavonskog Alojzija Tomaševića, no rasprava je odgođena jer župan nije došao na sud.

Sudac Slaven Vidmar rekao je da mu je stigao zahtjev optuženika za odgodu koji je opravdao sastankom u Poljskoj. To je druga odgoda i sudac je izgubio strpljenje.

Željko Damjanac, odvjetnik Alojzija Tomaševića, rekao je kako su on i njegov klijent cijeli listopad i polovicu studenog zauzeti. Na to je oštro reagirao sudac rekavši da zakazuje raspravu za 18. studeni u 9 sati.

- Ne bude li se optuženik pojavio taj dan u naznačeno vrijeme, dvije minute nakon devet sati izdajem nalog da ga se privede - rekao je Slaven Vidmar.

Slavonski Brod: Nastavljeno suđenje zupanu Alojziju TomaÅ¡eviću SUĐENJE TOMAŠEVIĆU Vještačit će ženin mobitel: Ne vjeruju da su fotografije prave

Odvjetnik: Sudac zna da to ne može tako

- Moj branjenik niti u ova dva slučaja nije izostao neopravdano, oba puta je to bilo zbog poslovnih obveza, a sudac vrlo dobro zna da se nekoga može privesti samo ako se ne pojavi na sudu iz neopravdanih razloga - rekao je Damjanac dodajući kako on smatra da sudac ide na ruku oštećenici, Mari Tomašević.

Slavonski Brod: Nastavljeno suđenje zupanu Alojziju TomaÅ¡eviću SUĐENJE ŽUPANU ZA NASILJE Mara Tomašević sudu donijela snimke svojih ozljeda i prijetnji

'Stalno nešto odgađa'

- Predugo to sve traje. Sve me to psihički opterećuje. Odgođena je rasprava i vidjeti ćemo što će biti sljedeći puta. Stalno nešto odgađaju, čemu to, mislim da žele dobiti na vremenu - rekla je Mara Tomašević, županova supruga.

Foto: Franjo Lepan/24sata

Ono što se moglo čuti prije nego je sudac odgodio raspravu je da predstavnici tužiteljstva imaju primjedbe na nalaz vještaka koji je vještačio autentičnost fotografija i video snimaka koje se nalaze na mobitelu Mare Tomašević, kao i on sam na nalaz vještaka kojeg su svi dobili uz poziv za današnji raspravu.

Međutim o tome se nije raspravljalo i dogovoreno je da se vještak ispita na sljedećem sudskom ročištu u studenom mjesecu.

SUĐENJE TOMAŠEVIĆU 'Mara laže, sve je to izmislila!' 'Vjeruješ li ti, Manda, u Boga?'

Ova sudska kako su je neki nazvali „sapunica“ traje od 03. listopada 2017. godine kada je zbog nasilja u obitelji Mara Tomašević prijavila svoga supruga Alojzija Tomaševića, župana Požeško Slavonske.

U nepune dvije godine saslušani su brojni svjedoci jedne i druge strane, no, još uvijek se postupak nije okončan.

Komentari (65)
  • Ništa od toga!! Zločinačka štiti svoje najbolje izdanke. Mogu raditi što žele, borg anemični boss ih sve razumije i poodržava, makar i u lemanju slaboijih, krađama, izdajama, ...

    11. 9. 2019,   10:45
  • Samo još jedan hadezeov heroj koji tuče ženu.

    11. 9. 2019,   11:45
  • kad alojzije stavi šeširić onda ovako krene bećarac: ženu bijem strah me suda nijeeeeeeee, bijem ženu a i majku njenuuuuuuuu!

    11. 9. 2019,   11:39