Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomašić: Đapić, ugledaj se na Sanadera i daj ostavku

None Foto: Patrik Macek

Ruža Tomašić i drugi istaknuti HSP-ovci traže od predsjednika stranke Ante Đapića da podnese ostavku. Njegove odluke smatraju nelegalnima

Hvalio se Đapić kako ga Sanader štiti, kako satima razgovaraju na telefon, pa mu poručujem da pogleda što je Sanader napravio i krene njegovim stopama, rekla je HSP-ovka Ruža Tomašić. Više istaknutih HSP-ovaca pozvalo je u srijedu predsjednika stranke Antu Đapića da ode s te dužnosti te je zatražilo da se sazove izvanredni sabor stranke. Stajalište članstva i vodstva HSP-a jest da su sve odluke koje je Đapić sa, kako je rečeno, svojim poslušnicima donio posljednjih godinu dana nelegalne i samim tim ne vrijede, pa se od njega traži trenutačnu i neopozivu ostavku.

Komentari (4)
  • đapić sve vise slići na kulen! ima li taj covjek ogledalo? zapustiti se tako je uzas, prije ce njegovo srce otkazati nego se on odreci uloge šefa desnice.

    22. 7. 2009,   17:08
  • žalosna je činjenica da je autokrata Đapić otjerao iz HSP-a sve ono što je valjalo i marginalizirao one koji su ostali.I nevjerojatno mi je to da nema trunke savjesti i nakon izbornog debakla dat ostavku.ali neee prije će krepat nego dat fotelju sposobnijem.Fuj!

    22. 7. 2009,   17:40
  • iz stranke su otišli sami lopovi i \"mafijaši\" samoprozvani... HSP je Anto Đapić!!!

    22. 7. 2009,   18:07