Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomašić: Nekada ti je sudila partija, danas to rade novinari

<div> <div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/hrvatskakonzervativnastranka/posts/888969511149119:0" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/hrvatskakonzervativnastranka/posts/888969511149119:0"><p>[PARTIJSKO NOVINARSTVO] Dragi moji, ju&#x10d;er sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mr&#x17e;nje na kojem sam...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/hrvatskakonzervativnastranka">Hrvatski konzervativci</a> on <a href="https://www.facebook.com/hrvatskakonzervativnastranka/posts/888969511149119:0">Saturday, May 30, 2015</a></blockquote></div></div> </div>
None Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Bila sam na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu, kaže Ruža Tomašić

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i zastupnica u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić objavila je na Facebook profilu stranke kako je u petak bila na informativnom razgovoru u policiji zbog navodnog govora mržnje. Istaknula je kako je sada policija informirana više od novinara koji su, kako kaže, prenijeli njezinu izjavu van konteksta. 

- Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane - napisala je Tomašić na Facebooku.

Podsjetimo, Tomašić je početkom svibnja srpskom ministru rada Aleksandru Vulinu koji je Hrvatskoj poručio da Srbiji ne dijeli lekcije, odgovorila da pogleda u vlastito dvorište i procesuira ratne zločine. "Neka oni mole Boga da mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju", rekla je tada Tomašić.

Komentari (222)
  • Novinari za puno stvari snose krivicu, puno puta unište nečiji život svojm neistinitim natpisima, a ne snose nikakve sankcije za učinjeno ili ako da onda je to u rijetkim slučajevima.

    30. 5. 2015,   12:17
  • Pogresno Ruzo. Nekada ti je sudila partija, a danas to rade PARTIJSKI novinari,

    30. 5. 2015,   20:00
  • Rođena u Bosni, sa 15 godina otišla u Kanadu, završila policijsku akademiju i "vratila" se na Korčulu! Koji paradoks! A mi koji tu živimo manje volimo Hrvatsku od nje! Da nije tragično bilo bi smiješno!

    30. 5. 2015,   14:31