Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomašić: Niste posebni jer ste izbjeglice, zakon je isti za sve

None Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Moramo poslati jasnu poruku onima koji se odbijaju integrirati - niste posebni jer ste izbjeglice, zakon je isti za sve i, ako ga prekršite, snosit ćete posljedice!, poručila je

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić na svojem se Facebooku oglasila nakon seksualnih napada i zlostavljanja u Njemačkoj. Tomašić poručuje kako ju napadi, nažalost, nisu iznenadili. 

Njezin post prenosimo u cijelosti. 

- Šokirana sam posljednjim napadima u Njemačkoj, ali me nažalost nisu iznenadili. Posljedica je to jedne dugotrajne loše politike koja je u ime političke korektnosti godinama, ako ne i desetljećima, dozvoljavala prijestupnicima da neometano krše zakone europskih država i gaze po našim vrijednostima.

Pred njemačkim je vlastima važna zadaća, a stabilnost cijelog kontinenta ovisi o tome hoće li i kako biti izvršena. Nasilnicima se ne smije popuštati ni pred njima uzmicati jer će ih to samo dodatno ohrabriti.

Zbog sigurnosti i dugoročnog prosperiteta domicilnih stanovnika Europe i svih dobronamjernih useljenika koji su na europskom tlu pronašli utočište, posao i novi dom moramo poslati jasnu poruku onima koji se odbijaju integrirati - niste posebni zato što ste izbjeglice ili tražitelji azila, zakon je isti za sve i, ako ga prekršite, snosit ćete posljedice! - poručila je Tomašić na Facebooku. 

Komentari (108)
  • Ruža i opet u pravu. Nažalost odlučuju neki drugi.

    7. 1. 2016,   21:42
  • Mudro zbori Ruža, ali je na žalost u manjini...

    7. 1. 2016,   21:40
  • Samo u Rotherhamu u Engleskoj u poslijednjih deset godina prerko 1400 !djevojčica! je bilo djelom organiziranog prostituiranja pod nadležnosti Pakistanaca. Kasnije su oni koji su znali za te stvari rekli da nisu reagirali kako ih ne bi smatrali rasistima. Toliko o zakonu koji je jednak za sve... To je samo jedan grad u poslijednjih 10 godina, što će biti sad kada su ih milijuni došli?

    7. 1. 2016,   21:41