Obavijesti

News

Komentari 372

Tomašić 'oplela' po Dačiću: Jednom četnik, uvijek četnik

Tomašić 'oplela' po Dačiću: Jednom četnik, uvijek četnik
1

Bivša šefica HSP AS-a prozvala je srpsku vladu kazavši da su Šešeljev učenici, ali i hrvatsku jer se sramotno i žalosno odnosi prema situaciji s ratnim zločincem

VIDEO

Gotovina i Markač su branili svoju zemlju. Nisu osvajali tuđu. Oni su bili branitelji, a ne agresori. Pogotovo zato što je Haaški sud pravedno dosudio i oslobodio hrvatske generale, kazala je Ruža Tomašić za Dnevno.hr komentirajući izjavu srpskog ministra Ivice Dačića kojom uspoređuje Vojislava Šešelja s Mladenom Markačem i Antom Gotovinom. 

Bivša šefica HSP AS i europarlamentarna zastupnica kazala je da vlast u Srbiji nije mogla znati što će Šešelj reći niti su ga mogli zaustaviti, ali su se trebali ograditi od njegovih izjava.

- Meni je jasno da se oni od njega ne mogu ograditi kada su oni njegovi učenici. Što se tiče njih i onoga što su rekli da ih Hrvatska Vlada proziva, a ne mogu obraniti deset ćiriličnih ploča u Vukovaru, da nije bilo onih kao što su on, Šešelj, Milošević i Vučić bio bi mir i ljubav i nikoga ne bi zanimalo da li je ćirilica, ili nije, kazala je i dodala da je žalostan i sramotan stav hrvatske Vlade prema situaciji sa Šešeljem. 

Komentirala je i Dačićevu tvrdnju da prava Srba u Hrvatskoj nisu dobro riješena te da se zbog toga odnosi između Hrvata i Srba ne uspjevaju riješiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jednom četnik, uvijek četnik! Četnik uvijek ostane četnik. On može nabaciti odijelo, biti u skupštini raditi što hoće, ali iz njega progovara četnik. Da iz njega ne progovara četnik, već normalan i fin gospodin kakvim se on pravi da je, onda bi on trebao priznati što je bilo. Trebao bi priznati da je Srbija izvršila agresiju, i trebao bi ići k tome da se odnosi između Srbije i Hrvatske srede na način na koji treba. Da se kaže gdje su nestali, da se kazne agresori i da se riješi što treba. Na taj se način mogu normalizirati odnosi. Oni sada pokušavaju biti žrtve, a to može samo netko tko nema srama ni ljudskost, oštra je bila Tomašić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 372
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović