Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomašić: Sada im smetamo, idemo im onda smetati do kraja

None Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL 6

Znamo što treba napraviti, znamo kako, pa idemo to i obaviti, poručila je u subotu predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević i Ruža Tomašić karlovačkom članstvu stranke

Možda smo sada četvrta stranka, ali želim da po radu za boljitak građana budemo prvi. Želimo građanima najbolje, da žive u svojoj državi onako kako je dostojno čovjeka, ne želimo da napuštaju ovu državu jer je ona prekrasna i bez problema može hraniti osam milijuna ljudi. Imamo ljude u najplodnijoj regiji, a gladuju, u svijetu se tako nešto ne može dogoditi, samo kod nas da. Znamo što treba napraviti, znamo kako, pa idemo to i obaviti, poručila je u subotu predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević i eurozastupnica Ruža Tomašić karlovačkom članstvu stranke. 

Okupljenima je kazala da se ne obaziru na napade na nju jer ih ona niti ne doživljava kao napade na sebe već kao napade na stranku. 

- Počeli smo nešto značiti, nekoga ugrožavamo i nekome smetamo, pa idemo im smetati do kraja, idemo im pokazati kako se istinski i pravaški ljubi Hrvatska - rekla je Ruža Tomašić.

Osvrnula se i na visoka primanja koje će dobivati kao zastupnica u EP i dodala kako joj se kolegica iz SDP-a, također eurozastupnica, žalila da ne zna kako će tamo plaćati stan, hranu i režije, a Milanović je unaprijed obećao pola njezinih primanja.

- Onaj tko me poznaje zna da sam i do sada davala, još uvijek školujem troje ljudi na fakultetu, a meni nisu nikakav rod, pomažem ljudima. Ne treba mi govoriti kome ću davati. Ali onaj koji daje nešto, pa se time hvali, on ne daje radi davanja nego da se hvali, mi dajemo ali šutimo o tome. Onaj gore sudit će svima nama jednako, a ja se bojim jedino njegovog suda - poručila je Tomašić. Obišla je još nekoliko mjesta u Karlovačkoj županiji, a pravaš Mihovil Stanišić darovao joj je naušnice s motivima Karlovca, piše KAportal

Komentari (288)
  • Sva ova buka po Ruži, pa Zoki, Vesni, Tomi... i njihovim sdp,hns, hdz društvima po portalima je nepotrebna, a pomalo i licemjerna. Ni 2% nam nisu oni krivi koliko smo si krivi mi građani ove zemlje. Doduše, idealno pravednog i poštenog društva i države na ovoj planeti nema. Ali protiv nepravde i nepoštenja se nemre boriti na kompjuteru, birtiji, pred tv-om, ili kaj je najsmješnije demokratstskim izborima (pa imamo ih od 90tih, i?)....To se jedino more na ulicama, prometnicama i trgovima. I nemre to 50, 100, 200 ljudi. To more 50000, 100000.... pa na dalje, i kolko god često bude trebalo. Ovak, dok mi samo budemo gledali sa strane i samo se solidarizirali sa onih par desetina ili stotinjak jadnika koji prosvjeduju za svoju plaču mjesecima nedobivenu, i usput sami sebe uvjeravali da se to nama nemre dogoditi, dotad nam tak bude svima osim 20% i manje možda političara i tajkuna. A političari u Hrvata, bez obzira na boju fasade su jaaaaako kvarljiva roba. Ni tu Ruža nikakvi izuzetak, i jedino mi na ulicama i trgovima, moremo tu kvarljivost, barem usporavati.

    21. 4. 2013,   07:14
  • Aha, jedna buduća eurozastupnca iz SDP-a se boji kako će preživjeti u Bruxellesu. Jbt još će bit ti naši kruha gladni u centru Europe....Što ih snašlo, jadni bili!!!!! Mogli smo im dati tih 85 milijunčića kuna koliko su koštali izbori, da si kupe Snickers u pauzama maratonskih sjednica i vodu Evian za hidrataciju. I Labello jer su im suha usta od toga koliko uzimaju riječ na sjednicama. I Nivea kremu za ruke jer toliko za vrijeme sjednica mašu po zraku žustro braneći čvrste stavove Hrvatske, da im je već i koža na rukama ugrožena. Ne bi im bio u koži, stradat će im zdravlje u tih godinu dana. Morat ćemo im dati penziju čim se vrate, saborsku.

    20. 4. 2013,   23:11
  • " Sada im smetamo, idemo im onda smetati do kraja" . Kapa dolje Ružo. Napokon političar u Hrvata koji je jasno izrekao životno i profesionalno geslo 99% sadašnjih Hrvatskih političara, i više nek dvosmisleno poslao jasnu poruku narodu koji ih je birao.

    21. 4. 2013,   08:08