Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomislav Karamarko uz Orbana i Amerikance ruši Kolindu...

None Foto: EXPRESS

Novi broj Expressa otkriva tajne planove Ivice Todorića, koji u podsljemenskoj hacijendi planira ulazak u politiku i žestoki revanš premijeru Plenkoviću, kojeg naziva “diktatorom”

Suradnici bliski američkom predsjedniku Donaldu Trumpu uključit će se aktivno u kampanju za predsjedničke izbore u Hrvatskoj, i to tako da će pomagati kandidata desnice - Tomislava Karamarka.

Ovu zaista nevjerojatnu informaciju magazinu Express potvrdilo je nekoliko sugovornika s desnice, ali i dvoje sugovornika koji pripadaju desnom krilu HDZ-a.

Također, visoki hrvatski dužnosnik rekao nam je kako je čuo da će dio američke administracije stati iza bivšeg šefa HDZ-a. Naši sugovornici spominju da će Karamarko imati ozbiljnu kampanju, posebno što se tiče financija, ali i da će uz njega stati i Viktor Orban, mađarski premijer s kojim, govori naš sugovornik blizak Karamarku, njeguje prijateljski odnos. Koliko je podrška Orbana jaka potvrđuje činjenica da postoje insinuacije kako je upravo zbog financijske podrške mađarskog premijera Janez Janša pobijedio u Sloveniji.

- Ljudi bliski Steveu Bannonu u kontaktu su s ekipom oko Karamarka. Bannon bi trebao biti vizionar kampanje, glavni savjetnik, dok bi Mate Radeljić trebao voditi kampanju - govori nam sugovornik za kojeg možemo reći da je ikona desnice. A Karamarko zasad šuti.

Novi broj Expressa otkriva tajne planove Ivice Todorića, koji u podsljemenskoj hacijendi planira ulazak u politiku i žestoki revanš premijeru Plenkoviću, kojeg naziva “diktatorom”. Donosimo i veliku analizu o propasti svih reformi u Hrvatskoj zbog kojih zemlja proživljava egzodus biblijskih razmjera. Vjeran Zuppa otkriva kako je pozdrav “Za dom spremni”, tj. “Per patria pronti” stari, ali talijanski fašistički pozdrav, koji je naučio još u djetinjstvu u talijanskom Spalatu. Novi broj Expressa otkriva sve! 

Foto: EXPRESS

Tema: Hrvatska

Komentari (30)
  • Da je zadnji nebi glasal za njega pa da neznam ko ga podržava, može Trump i Putin zajedno.

    7. 3. 2019,   19:11
  • Sve jedno tko od njih dodje, djeluju po naputku zapada

    7. 3. 2019,   19:11
  • Kladim se da Vaso,Đakić,Culej i kompanija već razvlače crveni tepih za Karamarka. Njima jako nedostaje kontrola vlasti.

    7. 3. 2019,   19:10