Obavijesti

Promo sadržaj

Tommy daruje 5 Jeepova i 100.000 kn na karticama

Tommy daruje 5 Jeepova i 100.000 kn na karticama
5

Nagradna igra u vodećem trgovačkom lanac traje do 2. prosinca. Svakog tjedna po pet kupaca osvojit će po 1000 kuna na potrošačkoj kartici, 10 njih po 500 kuna. Dosad je pristiglo čak 130.000 prijava

Još nije kasno da zaigrate dosad najveću nagradnu igru. Maštate o novom automobilu? Baš njega možete osvojiti u velikoj nagradnoj igri koja je u Tommy trgovinama počela 29. rujna i traje do 2. prosinca. I to ne samo jedan, već čak pet automobila Jeep Compass  legendarne marke, prepoznatljive diljem svijeta. No, to nije sve. Osim toga, tu je i deset tjednih izvlačenja u kojima se dijele potrošačke kartice. Tako će svakog tjedna po pet najsretnijih kupaca osvojiti po 1000 kuna na kartici, a 10 njih po 500 kuna na potrošačkoj kartici. Za nagradnu igru pristiglo je čak 130.000 prijava i 30.000 sudionika. 

Za svakih potrošenih 100 kuna u Tommy trgovinama, kupac dobiva jedan kod, za 150 kuna dva koda, a za 200 kuna i više tri koda. Kodove je potom potrebno prijaviti na web www.tommy.hr ili ih poslati SMS-om na broj 60036. Uz kod treba navesti ime, prezime, adresu i grad. 

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća kompanija i najveći poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu spada u hrvatski TOP 25, te spada u red 10 najvećih kompanija u privatnom vlasništvu. Trgovački lanac trenutno čini preko 200 prodajnih mjesta, u četiri prodajna formata, koja su rasprostranjena po cijeloj Hrvatskoj u nekoliko Županija, a s posebnom koncentracijom u četiri dalmatinske Županije. U Splitsko¬-dalmatinskoj županiji kao domicilnoj, Tommy je i službeno tržišni lider u maloprodaji, a tržišni udjeli i na ukupnom hrvatskom tržištu stalno rastu. Kupcima nudi povoljne prodajne cijene s naglaskom na povoljan omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluga, a osim toga, tu si i stalne akcije koje ponudu čine još atraktivnijom i konkurentnijom.

- Naš je cilj zadovoljan i lojalan kupac koji u Tommyju kupuje povoljno, kvalitetno, ugodno, brzo i sigurno - naglašavaju iz Tommyja. U Tommyjevim prodavaonicama dnevno kupuje preko 250.000 lojalnih potrošača. 

Pokretanje videa...

00:17


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a