Obavijesti

News

Komentari 343

"Tony je već jurio tom ulicom, trebali su mu oduzeti dozvolu"

"Tony je već jurio tom ulicom, trebali su mu oduzeti dozvolu"
1

YouTube snimka, u kojoj Tony Cetinski vozi prebrzo, doslovce luduje rovinjskom Pustom ulicom, koja nema nogostupa i tipična je pješačka zona, teško ga kompromitira, smatra Željko Marušić

VIDEO

Tony Cetinski (48) u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati naletio autom na 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao. Još  nije poznato je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog, jer je navodno muškarac već ležao na cesti kad je Tony na njega naletio sa svojim Mercedesom.

Pokretanje videa...

00:32

Riječ je o vrlu uskoj jednosmjernoj ulici za koju mnogi govore da je njome nemoguće brzo voziti. 

Ipak, prometni stručnjak Željko Marušić poslao je poveznicu na snimku jedne prijašnje Tonyjeve vožnje tom istom ulicom za koju smatra da je bila prebrza i da je zbog te snimke trebao dobiti prijavu. No policija u jučerašnjem slučaju još nije utvrdila kojom brzinom je Tony vozio i je li uopće vozio prebrzo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na snimci 'Star in the car with Tony Cetinski' koja  je objavljena na YouTubeu 16. ožujka ove godine vidi se kako je brza vožnja tom ulicom itekako moguća. Naime, u snimci koja je napravljena za potrebe zabavne emisije, Tony je provozao voditeljicu Rovinjem, ali i Pustom ulicom, u kojoj je nagazio na gas, gdje je voditeljica bila prestravljena.

 

- To je ta ulica - uz smijeh je kazao Cetinski svojoj suvozačici stisnuvši gas.  

- To je ta ulica, poznata, uska, vrlo zeznuta, a sve trebate proći u zakazanom roku jer imate prvenstvo škole u tome. Ljudi se boje te ulice - govorio je dok je prolazio njome.

Uklonili snimku

Zanimljivo, nekoliko sati nakon što su svi mediji objavili snimku, ista je uklonjena s YouTubea.

Marušić: Ova snimka teško kompromitira Cetinskog

- Vozača koji pregazi osobu u gradskoj ulici, čak i ako je ležala na kolniku, ni u kojem slučaju ne može se amnestirati velike odgovornosti. YouTube snimka, u kojoj Tony Cetinski vozi prebrzo, doslovce luduje rovinjskom Pustom ulicom, koja nema nogostupa i tipična je pješačka zona, teško ga kompromitira - smatra Marušić i dodaje: 'Policija je propustila pravodobno registrirati kompromitirajuću YouTube snimku i kazneno prijaviti Cetinskog te mu oduzeti prometnu dozvolu, zbog brutalnog ugrožavanja prometne sigurnosti'.

Uz to, dodaje Marušić, po praksi pravno uređenih zemalja, posebice SAD-a, treba odmah u sustav prekršajne, poslovne i kaznene odgovornosti početi uključivati  ugostitelje koji toče alkohol vidno alkoholiziranim osobama. 

Podsjetimo, nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da se nesreća dogodila kada je Cetinski dolaskom u oštar nepregledan zavoj u Pustoj ulici Mercedesom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.  

Vukao ga podvozjem auta dva metra?

Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. Navodno je Cetinski autom  prešao preko muškarca i podvozjem ga vukao dva metra po cesti. Nakon nesreće, Cetinski je podvrgnut alkotestu koji je bio negativan, ali će mu dodatno analizirati krv na alkohol i opijate.

Tony Cetinski je za 24sata nakon nesreće rekao kako je sudjelovao u nesretnom slučaju za koji nije odgovoran, te je siguran kako će policija to i potvrditi nakon očevida. 

- Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti - kratko nam je nakon nesreće kazao Tony Cetinski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nesreća u Rovinju 00:11

Mirko Cetinski: Nemoguće da je Tony vozio brzo

Tonyjev otac, Mirko Cetinski, bio je vidno potresen. Uvjeren je da se radi o nesretnom slučaju.

- Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu - rekao je za Glas Istre Mirko Cetinski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.