Obavijesti

News

Komentari 2

Top 5 tableta koji su izvrsni božićni pokloni za svu djecu

Top 5 tableta koji su izvrsni božićni pokloni za svu djecu
1

Ono što su stolna računala za djecu bila nekad, to su danas tableti. Klinci se na njima mogu zabavljati, ali i obrazovati pomoću brojnih edukativnih aplikacija i igara

VIDEO

Vrijeme u kojem je dobar tablet za mnoge bio nedostižan san daleko je iza nas. Za kvalitetan uređaj koji će potrajati nekoliko godina danas više nije nužno izdvojiti nekoliko tisuća kuna, iako i takvi skuplji imaju brojne prednosti. S obzirom da se bliže blagdani, za vas smo odabrali nekoliko modela kojima svojima najmilijima možete uljepšati Božić. 

1. Vivax: Uz njega se dobiju i slušalice

Vivaxov 7-inčni tablet TPC- 7001 dolazi s gumenom maskom koja ga štiti od padova, ali i besplatnim slušalicama. Pogoni ga četverojezgreni procesor na 1,3 GHz uz 1GB RAM-a i 8 GB memorije. Radi se o izvrsnom uređaju za čitanje digitalnih knjiga, pretraživanje interneta, ali i gledanje TV serija ili dokumentaraca u udobnosti kreveta.  

Mondo.hr

2. Kompaktan: Samsung Tab 3 

Galaxy Tab 3 od 7 inča najmanji je u ovoj Samsungovoj seriji, a radi se o jednom od najpopularnijih modela današnjice čija prodaja ne pada već više od godinu i pol dana. Ekran razlučivosti 1024x600 piksela biti će sasvim dovoljan za gledanje filmova i serija, a uz 1 GB radne nudi i 8 GB interne memorije koju možete proširiti. Kamera snima 'fotke' od 2 megapiksela, a baterija ima kapacitet 3600 mAh. 

YouTube

3. iPad Air 2

Druga generacija najtanjeg iPada zaista je klasa za sebe. Osim što će i najzahtjevnije igre pokrenuti bez ikakvih problema, Air 2 oduševljava fantastičnom izradom i nevjerojatno detaljnim prikazom na ekranu čija dijagonala iznosi 9,7 inča. Ukoliko vaše dijete već ima iPhone, ovaj iPad biti će mu izvrstan dodatak i nadopuna. 

YouTube screenshot

4. I.Onik: Funkcionalan poput laptopa

I.ONIK TW I 8 tablet dolazi s kvalitetnim IPS ekranom dijagonale 8 inča uz četverojezgreni Intelov procesor na 1,3 GHz te 1 GB radne memorije i 16 GB interne. Radi na Windowsima 8.1, a tu je i HDMI izlaz za spajanje na veći ekran. 

Čim ga kupite, uređaj će vam ponuditi mogućnost nadogradnje na novi i odlični operativni sustav Windows 10. Ukoliko na njega spojite miš i tipkovnicu, ovaj vam tablet praktički može zamijeniti laptop i na njega možete instalirati sve programe koje i inače koristite na svojem osobnom Windows računalu. 

Notebookcheck.net

5. Brz: Lenovo Tab 2 

Lenovo Tab 2 A8-50 nudi 1,3 GHz procesor s četiri jezgre i 8-inčni ekran (1280x800) uz 8 GB interne memorije i 1 GB RAM-a. Dolazi s Androidom 5.0. Kapacitet baterije mu je 4290 mAh. Kamere snimaju fotografije od 5 i 2 megapiksela. 

Lenovo

Kupnja blagdanskih poklona može biti još bolja ako plaćate Zabinim MasterCard i Maestro karticama jer je u tijeku nagradna igra "Sa Zaba karticama mogu" u kojoj osvojiti možete novi iPad 2 te iPhone 6s. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...