Obavijesti

Promo sadržaj

Top brandovi električnih alata dostupni u centru grada

Top brandovi električnih alata dostupni u centru grada
1

Top brandovi električnih alata dostupni su u samom centru grada u novo obnovljenom i proširenom prostoru tvrtke Vijci Kranjec veličine 300 m² koja se nalazi na adresi ulica grada Vukovara 3, Trešnjevka.

VIDEO

Top brandovi električnih alata dostupni su u samom centru grada u novom prostoru veličine 300 m².

U tjednu otvorenih vrata od 5. do 9.11. elektični alati iz ponude Vijci Kranjec bit će prezentirani posjetiteljima poslovnice uz izvanredne promocijske popuste. Tako su se na popisu novouvedenih brandova elektičnih alata našli Bosch, DeWalt, Makita, Metabo i Milwaukee.

34

Specijalizirani stručnjaci za spojnu i pričvrsnu tehniku Vijci Kranjec, sa vjerojatno najširom ponudom spojne tehnike (vijaka, matica, podloški, osigurača, zakovica), pričvrsne tehnike (kemijski sistemi, tiple svih vrsta i namjena, sistemi za teška i laka sidrenja) te ujedno generalni distributer i uvoznici nekoliko jakih europskih brendova poput Mkt, Apolo Mea, Koelner, Weicon, Sikla, Bohrcraft, Globe i Leman, ovog tjedna povodom otvorenja nove poslovne zgrade od sada ukupno 2.500m2, pripremili su dane otvorenih vrata sa posebnim promocijskim cijenama na večini asortimana.

Detaljne informacije o popustima i akcijama na Dane otvorenih vrata možete vidjeti na službenim stranicama Vijci Kranjec i Facebook stranici. 

Vijci Kranjec je moderna tvrtka u vlasništvu obitelji Kranjec. Jedani smo od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku.

Povijest poslovanja obitelji Kranjec seže u 1920. godinu kada smo imali jednu od prvih željeznarija u Zagrebu pod nazivom Metallum, koja se tijekom godina razvila u ljevaonicu željeza. Po završetku Drugog svjetskog rata tvrtka je nacionalizirana i proizvodnja na toj lokaciji je u potpunosti prestala.

1980. godine g. Mladen Kranjec odlučuje oživjeti obiteljski posao, te pokreće vlastiti obrt za metalnu galanteriju. S vremenom se obrt profilirao prema vijčanoj robi i postao jedna od prvih manjih radiona za izradu vijaka. Otvaranjem tržišta i sve većim uvozom s Dalekog istoka od strane konkurencije, proizvodnja vijaka u Hrvatskoj u malim količinama postaje neodrživa i neisplativa.

Prateći tokove tržišta odlučujemo se na proširenje obrta na trgovačku djelatnost te otvaramo prvu specijaliziranu maloprodaju i veleprodaju vijčane robe. S vremenom se ponuda u trgovini širila, a stručni kadar upotpunjavao i usavršavao.

Danas smo moderna tvrtka sa 26 djelatnika koja se bavi uvozom i distribucijom široke palete proizvoda. Ovlašteni smo zastupnici i distributeri tvrtki MKT, APOLO-MEA, SIKLA, KOELNER, MODECO, ROTHOBLAS, BOHRCRAFT, GLOBE i LEMAN te u nautičkom odjelu tvrtki LIROS, SPINLOCK, SPRENGER, TRUDESIGN, MARINETECH I ROBSHIP.

Kroz našu maloprodajnu mrežu distribuiramo i proizvode tvrtki: SARIV, GUNNEBO, ELEKTRODA-ZAGREBI i SIKA te proširenjem maloprodajne ponude, direktni smo distributeri poznatih el. alata METABO, BOSCH, MILWAUKEE, DEWALT i MAKITA.

2014. godine ugovaramo generalno predstavništvo za Hrvatsku sa njemačkom tvrtkom WEICON, proizvođačem profesionalnih ljepila, brtvila, maziva i tehničkih sprejeva. Preuzimanjem tog predstavništva, otvaramo novu stranicu svog poslovanja i uz postojeći prodajni program, širimo svoju ponudu, te otvaramo svoja vrata još širem krugu kupaca. Danas smo dobavljači mnogim proizvođačima, građevinarima i obrtnicima, te se naša baza kupaca popela na ogromnih 20.000 kupaca što smatramo da je veliki uspjeh za našu malu državu.

2015.godine otvaramo poslovnicu i maloprodaju u Splitu i time širimo naše poslovanje i na Dalmatinsko područje.

Kako bi osigurali uspješno poslovanje i daljnji razvoj naše tvrtke stvorili smo mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj preko kojih pokrivamo cjelokupno hrvatsko tržište. Pravilnim i korektnim odnosom prema našim partnerima ostvarili smo uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo, ponajprije na zadovoljstvo kupaca naših proizvoda.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve