Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Torcidaši razbili izlog BBB-a: Policija ih je jurila po Zagrebu

None Foto: Filip Kos/Pixsell/Čitatelj 24sata 5

Neslužbeno se doznaje da je policija pretražila i stanove devetorice navijača u Splitu te da su u njima pronašli nešto pirotehnike i oružja. Svi oni već su od ranije poznati policiji...

Skupina navijača Torcide u subotu ujutro razbila je izlog Kluba navijača Dinama (BBB) u središtu Zagreba. Potom su pobjegli kombijem, ali u Savskoj ulici sustigla ih je policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Blokirali su im put i iz kombija zadarskih registracija izveli 14 navijača od kojih je njih devet poslano na sud uz optužni prijedlog.

ZAGREB: RIJEČ JE O TORCIDAŠIMA? Policija presrela kombi: Izveli muškarce i postrojili ih na ulici

Neslužbeno se doznaje da je policija pretražila i stanove devetorice navijača u Splitu te da su u njima pronašli nešto pirotehnike i oružja. Svi oni već su od ranije poznati policiji. 

Inače, u neposrednoj blizini mjesta gdje je policija zaustavila kombi, u Kranjčevićevoj ulici, u subotu  u 17.30 utakmicu su igrali Hajduk i Rudeš. 

Sukob eskalirao na autocesti: Boysi napali Torcidu?

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi na autocesti sudjelovalo je 35 pripadnika BBB-a i 40 pripadnika Torcide. Navodno je nekoliko pripadnika Torcide ostalo ležati na cesti nakon napada. 

Video tučnjave počeo je kružiti na društvenim mrežama, pa tako na jednom Instagram profilu opisu snimke stoji kako su Boysi napali Torcidu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimkama se vidi kako su prvo počeli bacati razne predmete, među njima i palice, na kombije kojima je Torcida putovala iz Zagreba. 

Na snimkama se vidi kako su prvo počeli bacati razne predmete, među njima i palice, na kombije kojima je Torcida putovala iz Zagreba. 

Komentari (74)
  • sve po hitnom postupku u radni logor

    3. 12. 2018,   10:51
  • Dobro je, već sam mislio da su pjevali bećarce

    3. 12. 2018,   11:07
  • Odrasli ljudi, a klošari.

    3. 12. 2018,   11:15