Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Toše Proeski još je čekao ljubav svojeg života

None Foto: 24sata/ilustracija

Iako je do Zagreba na snimanje spota trebao putovati avionom, pokojni pjevač Toše Proeski (26) odlučio je ići automobilom s menadžericom

Strašno je za mene i cijelu Makedoniju. On je bio najbolje što se dogodilo zemlji u zadnjih 50 godina. Bio je najbolji, pravi anđeo, drhtavim glasom rekla je Vesna Petruševska, TV voditeljica i prijateljica pokojnog Toše Proeskog (26).
Vesna je u ponedjeljak navečer u svojoj emisiji na Kanalu 5 ugostila pokojnog pjevača, koji je nakon gostovanja sjeo u automobil i krenuo za Zagreb. Trebao je ići avionom, ali se radije uputio na višesatno putovanje autocestom s menadžericom Ljiljanom Petrović i vozačem Georgijem Georgijevskim. Uživo iz studija u Skopju voditeljica je prepričala zadnji pjevačev intervju.
- Krajem 90-ih uručila sam mu nagradu za najpopularniju osobu Makedonije, a on se od tada uopće nije pomijenio, ostao je skroman. U intervjuu se pohvalio kako odlazi u Hrvatsku snimiti dva spota i dati nekoliko intervjua te da je Hrvatska za njega najbolji "glazbeni teren". Često se znao nazvati "buntovnikom bez razloga". Govorio mi je da je emotivno prazan jer još čeka ljubav svojeg života - ispričala je prijateljica pokojnog Toše .
Tony Cetinski shrvan od boli zbog gubitka kolege i prijatelja rekao je kako je Toše bio anđeo na zemlji kojeg je upravo on nagovorio
da se probije na hrvatsko tržište.
- Zvao me "bratko Tony". Imao je u sebi puno ljubavi. On je stalno pjevao jer je volio glazbu. Nije se njome bavio zbog slave ili obožavateljica. Zadnji put me nazvao da mi čestita na vjenčanju - dodao je plačnim glasom Tony u izjavi za Novu TV.

HIT RECORDS POZIVA NA KOMEMORATIVNI SKUP ZA POKOJNOG TOŠU PROESKOG
'Napustio nas je veliki, jedini Toše Proeski. Komemoracija u organizaciji Hit Recordsa, njegove izdavačke kuće u Hrvatskoj, bit će u Multimedijskom centru, Avenija V. Holjevca 29, u srijedu, 17. listopada u 13 sati. Skupu će se pridružiti Jacques Houdek, Luka Nižetić, Ivana i Marija Husar, Mate Bulić, Vanna, Hus i druge kolege. U to će vrijeme u Kruševu biti pokop'.

Komentari (11)
  • prekrasno stvorenje,još ne mogu vjerovat da ga nema,kao da sanjam....TOŠE VOLIM TE,POČIVAJ U MIRU BOŽJEM!

    17. 10. 2007,   00:30
  • Pa Bože kakva je to sudbina da od njih troje u autu ti uzmeš dečka koji ni muhu nebi zgazio,koji je tek počeo živjeti,koji je jednostavno bio predivan...Toše uvijek češ biti u našim srcima...Zbogom ljepoto...

    17. 10. 2007,   09:13
  • njegova pijesma \" srce nije kamen\" mislim da je sve dirnula ova tragedija.Bio si poseban,ponajviše čovijek. Hvala ti za sve što si napravio. OBITELJI ISKRENA SUĆUT.

    16. 10. 2007,   22:21