Obavijesti

News

Komentari 20

Tragedija bivše tenisačice: Muž joj ubio dvoje djece na spavanju

Tragedija bivše tenisačice: Muž joj ubio dvoje djece na spavanju
1

Policija je u kuću bivšeg supruga provalila oko 10.30 sati ujutro. Ono što su zatekli ledi krv u žilama. Kći i sin ležali su u krevetu s prostrjelnim ranama, a nedaleko od njih se nalazilo tijelo njihovog oca (50)...

VIDEO

Prije četiri dana, Stephanie Reece, bivša američka profesionalna tenisačica primila je poziv od kojeg strahuje svaki roditelj. Njezina djeca, Harrison (15) i Shelby (13) tog dana se nisu pojavili u školi. 

Djeca, kao ni bivši suprug Michael Hunn, nisu joj se javljali na telefon. Otišla je do kuće bivšeg muža u Zionsvilleu u američkoj državi Indiana, no tamo je naišla na zaključana vrata i nitko se nije javljao. Stephanie je imala osjećaj da se nešto dogodilo te je odmah pozvala policiju. 

Policija je u kuću bivšeg supruga provalila oko 10.30 sati ujutro. Ono što su zatekli ledi krv u žilama. Kćer i sin ležali su u krevetu s prostrijelnim ranama, a nedaleko od njih se nalazilo tijelo njihovog oca (50) koji si je život oduzeo vatrenim oružjem. Policija vjeruje da je Hann ubio djecu dok su spavali prije nego što je sebi oduzeo život. 

- Ne mogu zamisliti da nekome oduzmem život, a kamoli da ubijem svoju djecu. Nečuveno, netko nije bio sasvim svoj kada je povukao okidač, kazao je načelnik policije okruga Boone Mike Nielsen

Nitko od susjeda nije čuo pucnjeve pa je još uvijek nejasno kada se krvoproliće točno dogodilo. 

- Pokušat ćemo saznati leže li motivi za  zločin u obiteljskoj prošlosti ili razvodu. Želimo saznati što se točno dogodilo, rekao je Nielsen.

Načelnik policije tvrdi kako je par imao prijateljski odnos te tvrdi da je razvod bio relativno prijateljski. 

- Nije se dogodilo ništa što bi ukazivalo na ovakav razvoj događaja. Razvod je bio u studenom 2017. godine i htjeli su djecu što manje miješati u cijeli proces. Možda nikada nećemo saznati zašto je on ubio svoju djecu, rekao je Nielsen. 

Trenerica tenisa podnijela je zahtjev u prosincu u kojem je tražila Hunna da skrati vrijeme koje provodi s djecom. Osim toga, Reece je tražila da se njen bivši suprug svaki mjesec testora na razine alkohola u krvi. On je na taj zahtjev kasnije i pristao. 

Reece se u kolovozu požalila da joj je Hunn prestao davati alimentaciju. 

- Ovo je velika tragedija za cijelu zajednicu. Strašno je kakvu scenu su moji policajci morali vidjet kada su ošli u kuću. Scena koju su zatekli pratit će ih cijeli život, rekao je Nielsen. Policija istražujue motiv, a pogreb je zakazan za četvrtak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...