Obavijesti

News

Komentari 27

Tragedija: Rodila je trojke koje su jedva preživjele, a onda...

Tragedija: Rodila je trojke koje su jedva preživjele, a onda...
1

V. Britanija: Rachel Park i njezin suprug Steven dobili su u travnju trojke. Bebe su rođene prerano. Izborile su se za život. Obitelj je zajedno proslavila Božić, a onda je Rachel umrla...

VIDEO

Rachel Park iz Engleske postala je majka s 39 godina. Rodila je trojke. Bebe su bile prerano rođene no uspjele su se izboriti za život. Rachel i njezin suprug Steven bili su presretni, a onda je Rachel iznenada umrla.

Rachel i Steven (37) u braku su bili sedam godina i do ove trudnoće su tri puta pokušavali umjetnom oplodnjom postati roditelji. Tek je četvrti put bio uspješan.

Trojke Poppie, Mollie i Evelyn rođene su prerano u travnju u 26. tjednu trudnoće. Steven i Rachel su bili jako zabrinuti. svaki dan su bili u bolnici i čekali su oporavak svojih kćeri. 

Liječnici su roditeljima rekli kako su šanse da će bebe preživjeti male. Bebe su bile sitne i pluća im do kraja nisu bila razvijena. 

- Rekli su nam da se pripremio na najgore. Bebe su imale težak početak, ali mi optimistično čekamo Božić, igračke su po cijeloj kući - rekli su u travnju Rachel i Steven.

 

Bebe su se uspjele izboriti i oporavile su se i dobile na kilaži. Pustili su ih bolnice i nastavile su rasti u svojem domu u Whitehavenu. Roditeljima se ostvarila želja i zajedno s kćerima su proslavili Božić. A onda je uslijedila tragedija. Rachel je pronađena mrtva u četvrtak. Riječ je o prirodnoj smrti, a od čega je Rachel točno umrla još se utvrđuje. Britanske organizacije za pomoć roditeljima počele su već prikupljati novac kako bi pomogle tati Stevenu koji je ostao sam s tri bebe, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.