Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tragedija u BiH: Dječaka ubila struja, curicu odvezli u Zagreb

Dječak (15) je preminuo ubrzo nakon nesreće. Djevojčica (12) je teško ozlijeđena i u međuvremenu su ju prebacili na liječenje u bolnicu u Zagreb. Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti

Dvoje maloljetnika su teško ozlijeđeni u nedjelju u 19.05 sati od strujnog udara na dijelu željezničke pruge u mjestu Stijene kod Čapljine. Djeci je liječnička pomoć pružena odmah u Domu zdravlja Čapljina, a zatim su ih prebacili na Centar hitne medicine Mostar.

Dječak (15) je preminuo ubrzo nakon nesreće. Djevojčica (12) je teško ozlijeđena i u međuvremenu su ju prebacili na liječenje u bolnicu u Zagreb.

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti ove tragedije, piše Dnevni avaz

 

Komentari (69)
  • Djeca se kanadski drzavljani, penju se na tracnice jer apsolutno nema nikakvog upozorenja da se to ne smije raditi a ne razumijem koliko neke stvari ne znaju bez obzira na ima li ili nema napisano upozorenje. Na tom mjestu je vec dvoje izgubilo zivot, isto maloljetnici koji se penju na vagone i to su svi bili strani drzavljani.

    22. 8. 2018,   10:03
  • Jadna curica. Brat joj poginuo a ona tesko ozlijedena.nas nece nista doci sto je dijete na lijecenju odakle vam da ce nas doci.samo da dijete se oporavi.

    22. 8. 2018,   10:22
  • Sram vas bilo

    22. 8. 2018,   10:06