Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tragedija u Hercegovini: Umro dok je na groblju palio svijeće

None Foto: Facebook

Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli, kazao je jedan od sinova preminulog muškarca

Marko Klišanin iz Bogdašića-Šujica kod Tomislavgrada u BiH iznenada je preminuo 1. studenoga u 74. godini života.

Kako od obitelji pokojnika doznaje portal tomislavnews.hr,  Marko je preminuo na blagdan Svih Svetih na groblju Kolakovo u Šujici, gdje je došao pomoliti se za svoje pokojne i zapaliti im svijeću.

Počeo je paliti svijeće i samo se srušio...

Zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernici su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob.

- Odmah je pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju, pokušao ga reanimirati, stigli su i djelatnici hitne pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo. Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli - kazao je za Tomislavnews.com jedan od Markovih sinova.

Dodaje kako se  slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.

Komentari (94)
  • Al glasat će i dalje.

    3. 11. 2018,   11:35
  • Nebiti na bolovanje neznači biti zdrav. Ali sreća na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kakva je to tragedija nije ispao iz aviona??

    3. 11. 2018,   11:24
  • Umro na groblju, u 74 godini i odmah tragedija.

    3. 11. 2018,   11:18