Obavijesti

News

Komentari 41

Tragični maturalac: Učenici su se vratili, ali zavladao je muk...

Tragični maturalac: Učenici su se vratili, ali zavladao je muk...
1

Nakon što je praška policija obavila očevid, ravnatelj šibenske Prometno-tehničke škole Zdravko Peran nam je rekao kako su utvrdili da je pad s balkona bio nesretan slučaj...

VIDEO

Drugi dan od nesreće zavladao je muk. Više nitko ne želi davati izjave medijima. Upućuju na policiju i Ministarstvo vanjskih poslova. Cijela škola, učenici i nastavnici, ali i cijeli Šibenik, šokirani su smrću 19-godišnjeg Ante Bare Mikulandre.

Maturanti šibenske Prometno-tehničke škole vratili su se u ponedjeljak s ekskurzije u Pragu. U pratnji četiri nastavnika u glavni grad Češke prošlog tjedna je otišao 51 učenik ove škole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

U ponedjeljak na povratku bio je jedan putnik manje. Nedostajao je 19-godišnji Ante Bare Mikulandra iz Bilica kraj Šibenika, koji je u nedjelju poginuo u padu s balkona hotela Plaza u Pragu.  

Autobus s đacima očekivao se u ponedjeljak na parkiralištu ispred robne kuće na šibenskim Vidicima. Međutim, preusmjerili su ga na autobusni kolodvor, a sve kako bi se izbjegli novinari i pojavljivanje djece  u medijima.

Ravnatelj Prometno-tehničke škole, Zdravko Peran, rekao nam je kako je očevid utvrdio da je pad s balkona bio nesretan slučaj. Ipak, službenih informacija još nema već se čeka objava Ministarstva vanjskih poslova. Od svog kolege Ante Mikulandre opraštaju se i prijatelji na društvenim mrežama.

- Ante je stvarno bio krasan momak, svima nam je jako teško i mogu samo dodati da ćemo nastojati obitelji pomoći kako god možemo - rekao je Josip Ćaleta, načelnik Općine Bilice. Vijest o smrti mladića iz Šibenika prenijelo je i nekoliko čeških medija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.