Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Trajekt ide na nas!': Žena od straha skočila s broda u more

None Foto: Facebook

Snimke koje kruže internetom prikazuju ženu kako pliva u vodi pored trajekta jer je iskočila s njega nakon što je pomislila kako će se sudariti s drugim trajektom. Na sreću nije ozlijeđena

Na snimkama koje su se proširile društvenim mrežama jedna žena se bori s valovima nakon što je uskočila u more jer je pomislila kako će se dva trajekta sudariti.

Jučerašnji incident gotovo je tragično završio jer je veći trajekt, Bahama Mama, prebrzo plovio na dijelu Es Reus između Ibize i Formentera. Morao je isključiti sve svoje motore kako bi spriječili sudar s manjim trajektom Kontiki II.

Trajekt Kontiki II. išao je svojom rutom te je prolazio između Ibize i obližnjeg otoka Formentera dok je trajekt Bahama Mama išao od španjolske kopnene luke Denia blizu Alicantea do Palme na Mallorci preko Ibize.

Žena koja je skočila u vodu iz straha od sudara nalazila se na Trajektu Kontiki II. Na sreću izvukli su je na vrijeme te nije ozlijeđena. 

Pomorski kapetan Ibize i Formentere Luis Gascon izjavio je kako je potrebno istražiti zbog čega je gotovo došlo do sudara dva trajekta.

Lokalni mediji tvrde kako je kapetanu Kontikija II. uručen otkaz zbog ugrožavanja putnika.

 

Komentari (6)
  • Nepotrebno stvaranje panike. Bolje joj je da je skočila u more malo se ohladiti 😎

    14. 6. 2019,   11:09
  • Na nesrecu nije ozljeđena

    13. 6. 2019,   16:54
  • Ovo je neka napredna kad zna plivat

    13. 6. 2019,   16:29