Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tramvaj je iskočio iz tračnica: Promet blokiran, velike kolone

None Foto: čitatelj 24sata 2

Oko 20.30 sati tramvaj koji je skretao iz Branimirove prema Držićevoj iskočio je iz tračnica. Nema ozlijeđenih, ali promet je blokiran u oba smjera.

Nakon popodnevnog sudara autobusa i ZET-ovog tramvaja još jedan incident u zagrebačkom prometu. U 20.30 sati tramvaj linije 8 prilikom skretanja iskočio je iz tračnica. Tramvaj je putnike prevozio u smjeru Zapruđa. Promet je odmah obustavljen u oba smjera na Držićevoj radi čega se stvorila velika kolona.

Foto: čitatelj 24sata

 

- Na sreću, nema ozlijeđenih, a sve putnike iz Branimirove do Zapruđa prevozit će izvanredna autobusna linija do daljnjega, rekao nam je  glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.

Na putu je interventna ekipa koja će tramvaj vratiti natrag na tračnice nakon čega bi se promet trebao normalizirati. Do tada linije 6,7 i 8 prometovat će od Zapruđa preko Savske ceste i dalje svojoj trasom. Linija 2 će voziti od Žitnjaka na Vukovarsku do Črnomerca, a linija 5 će se kretati od Kvaternikovog trga prema Branimirovoj do Glavnog kolodvora pa na Savsku cestu gdje nastavlja svojom trasom. 

Foto: čitatelj 24sata

Komentari (20)
  • Nema gripa

    2. 2. 2018,   07:10
  • ako dobro vidim radi se o najnovijem tramvaju...

    1. 2. 2018,   22:45
  • Bog je kriv!

    1. 2. 2018,   21:34