Obavijesti

News

Komentari 87

Tramvaji neće voziti kroz Novi Zagreb sljedećih godinu i pol

Tramvaji neće voziti kroz Novi Zagreb sljedećih godinu i pol
1

Od ponedjeljka, 6. kolovoza, na potezu od Sopota do Savskog mosta umjesto tramvaja 7 i 14 vozit će izvanredna autobusna linija 607. Tramvaji neće voziti 18 mjeseci...

VIDEO

Prvih dana srpnja počele su pripreme za obnovu Remetinečkog rotora čija bi rekonstrukcija trebala trajati 18 mjeseci. Zbog toga u ponedjeljak, 6. kolovoza tramvaji linija 7 i 14 prestaju voziti kroz Novi Zagreb (6-ica do 20. kolovoza, zbog radova na Branimirovoj/Držićevoj ionako vozi do Borongaja). Linija 7 okretat će se u Sopotu, a 14 na Savskome mostu, javlja HRT.

Umjesto tramvaja, između Savskog mosta i Sopota vozit će izvanredna autobusna linija 607 Savski most- Sopot - Savski most. Vozit će trasom (prema jugu): Savski most - Studentski dom "Stjepan Radić" - Savski gaj - Trnsko - Velesajam - MSU - Sopot.

Iz Središća autobus će voziti prema Sopotu - MSU - Velesajam - Trnsko - Savski gaj - Savski most. Linija 607 koristit će uobičajena stajališta i ugibališta autobusnih linija 109 i 222. 

Za vrijeme radova i autobusna linija 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom. Autobus će s Glavnog kolodvora voziti uobičajenom trasom do Ulice Joszefa Antalla gdje će skretati lijevo u Ulicu Radoslava Cimermana, a zatim desno na Aveniju Dubrovnik te preko rotora i Remetinečke ceste redovnom trasom do krajnjeg odredišta.

Privremeno se ukidaju autobusna stajališta Hipodrom i Stari Savski most, a uspostavlja se privremeno stajalište u Ulici Radoslava Cimermana kod kućnog broja 72a.

U povratku iz Laništa prema Glavnog kolodvoru autobus će voziti istom, izmijenjenom trasom, na kojoj će biti privremeno ukinuta autobusna stajališta Stari Savski most i Južna obala 4, a uspostavlja se privremeno stajalište na istočnom kolniku Ulice Radoslava Cimermana (Zagrebački velesajam). Vozni red ostaje nepromijenjen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...