Obavijesti

News

Komentari 63

Transseksualka platila skoro 400.000 kn da postane žena

Transseksualka platila skoro 400.000 kn da postane žena
1

Nizozemska: Kiara Oesterle je ovisna o operacijama. Planira ići na još nekoliko zahvata. Jedan dio zahvata platio je njezin dečko. Jedno je vrijeme pila hormone koja ej kupovala na crnom tržištu

VIDEO

Kiara Oesterle (26) se rodila kao Marco, ali je živjela kao djevojčica od svoje četvrte godine. dosad je potrošila oko 45.000 funti (oko 392.400 kuna) za operacije kako bi izgledala kao žena. Dva puta je povećavala grudi i napravila je rekonstrukciju lica, piše Mirror. 

Već s četiri godine počela se odijevati kao djevojčica, i njezinu su joj roditelji kasnije dozvolili da ode na operacije. Kiara je rođena u Austriji, a danas živi u Amsterdamu i radi kao plesačica. Kiara je stavila umetke u kosu, povećala je usnice i redovito ide na botoks. Terapija hormonima i operacije su Kiaru koštali ukupno 45.800 funti (oko 399.378 kuna), a dio troškova je platio njezin dečko. Kiara kaže da su operacije za nju kao da ode na odmor ili kupi automobil. Iako su troškovi visoki, Kiara planira otići na još četiri zahvata u sljedećih šest mjeseci. 

TRANS WOMAN REVEALS £45K COST OF TRANSFORMATION


- Idem na operacije jer me to veseli. Volim gledati svoje tijelo kako postaje sve više ženstveno, Kada vidim rezultate operacije, raste mi adrenalin i jedva čekam novi zahvat - kaže Kiara. Kaže da je već sa šest godina odjeću za curice nosila i u javnosti.    
- U školi sam nosila sestrinu uniformu. Moja me obitelj podupirala. Roditelji su se bojali da će me djeca zadirkivati i maltretirati u školi, ali moji školski kolege su prihvatili moj izbor. Kiara je s 15 godina počela piti sestrine kontracepcijske pilule. Sa 16 godina je radila povremeno kao frizerka te je od novca koji je zaradila na crnom tržištu kupovala hormone jer je mislila da će tako brže proći proceduru. U sedam godina na hormone je potrošila 7000 funti (61.040 kuna). 

TRANS WOMAN REVEALS £45K COST OF TRANSFORMATION


- Nisam se osjećala udobno u svojoj koži i počela sam uzimati pilule - kaže Kiara. Roditeljima Martinu (53) i Inge (52) je priznala da pije hormone 2007. godine kada su počeli primjećivati promjene na njezinom tijelu. Iako su se šokirali jer je ilegalno kupovala tablete, odlučili su joj dati podršku. Kada je imala 19 godina, Kiara se preselila u Nizozemsku gdje je upoznala dečka Freda (49) u noćnom klubu. Kiara planira još jednu operaciju nosa, grudi, transplantaciju kose, operaciju smanjenja struka i ugradnju implantata u stražnjicu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...