Obavijesti

News

Komentari 58

Transvestit ubio ljubavnika: On je mislio da je Goran djevojka?

Transvestit ubio ljubavnika: On je mislio da je Goran djevojka?
1

Ubijeni Marko Radović se u Zemun doselio prije četiri godine kad je počeo studirati u Beogradu. Živio je sam, nije radio nikakve incidente, a susjedi o njemu imaju samo riječi hvale...

VIDEO

Goran A. (34) glavni je osumnjičeni za ubojstvo studenta iz Bosne i Hercegovine Marka Radovića (24). Mladić je u ponedjeljak iskrvario od ubodnih rana u Zemunu. Ubojica je, kako doznaje Blic, transrodna osoba. Sa žrtvom je navodno bio u ljubavnoj vezi. 

Ubojstvu su, po svemu sudeći, prethodile svađa i tučnjava između napadača i žrtve u stanu koji je Marko unajmljivao. Napadač je na Marka nasrnuo nožem, a on je teško ozlijeđen uspio izaći u dvorište i prijeći na drugu stranu ulice. No, na tom je mjestu pao i preminuo.

 O težini njegovih ozljeda svjedoče i brojni tragovi krvi po zidovima okolnih kuća i u dvorištu. 

Goran A. je nakon zločina pobjegao, ali je ubrzo pronađen i uhićen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Susjedi viđali "jednu djevojku"

Radović se u Zemun doselio prije četiri godine kada je počeo studirati u Beogradu, Živio je sam, nije radio nikakve incidente, a susjedi o njemu imaju samo riječi hvale. Kažu da je dobar mladić i ne žele nagađati o motivu ubojstva:

- On je bio dobar mladić, živi i studira ovdje već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu, rekao je susjed.

Neki kažu da su viđali "jednu djevojku", a pretpostavlja se da je bila riječ o transrodnom Goranu A. 

Svađu je ipak čuo drugi susjed koji je živio pokraj Markova stana, ali nije želio govoriti za medije. Rekao je da je sve što zna otkrio policiji. Pretpostavlja se da je on i pozvao hitnu pomoć. 

Marko je mislio da je Goran žensko?

Izvor Kurira otkrio je da su se Marko i Goran upoznali preko interneta. Marko je navodno mislio da je Goran žensko:

- Marko je mislio da je Goran žensko jer se predstavljao kao Jovana. Kada su se malo bolje upoznali, počeli su se viđati i navodno su povremeno imali seksualne odnose. Goran je njihovu vezu preozbiljno shvatio i želio je Marka samo za sebe. Problemi su počeli kad je Marko našao djevojku s kojoj je htio ozbiljnu vezu kaže izvor i nastavlja:

- Rekao je to Goranu i želio prekinuti svaki kontakt s njim. Međutim, transvestit to nije mogao prihvatiti pa je prijetio Radoviću da će svim njegovim prijateljima ispričati za njihovu vezu. Sumnja se da je povod za svađu i ubojstvo njihov sukob oko emotivnog odnosa, koji je Radović pokušavao prekinuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u