Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traže lopova iz Sesveta: Znate li možda tko je ovaj muškarac?

None Foto: PU zagrebačka 3

Policija sumnja da je u petak, 15. lipnja 2018. godine došao do parkirališta ispred trgovačkog centra u Sesvetama i iz otključanog auta ukrao torbice i druge predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna

Zagrebačka policija traži muškarca za kojeg sumnja da je u petak, 15. lipnja 2018. godine ukrao stvari iz automobila u Sesvetama. 

Kako navode, on je u vremenu od 15.45 do 17.50 sati, došao do parkirališta ispred trgovačkog centra u Sesvetama, odnosno do otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, otvorio vrata te iz unutrašnjosti ukrao torbice i druge predmete. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

PU zagrebačka objavila je fotografije muškarca za kojeg pretpostavljaju da je počinio ovo kazneno djelo.

Foto: PU zagrebačka Foto: PU zagrebačka

- Molimo građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno - objavila je PU zagrebačka.

Komentari (212)
  • Zašto ne stavite slike osoba koje su pokrale Dioki, Kamensko i ostale firme? Zašto policija ne moli za pomoć u takvim situacijama?

    6. 2. 2019,   12:43
  • a jesam ružno ispao u pm..

    6. 2. 2019,   12:43
  • 8 mjeseci im je trebalo da skinu fotku s nadzorne kamere, odlično

    6. 2. 2019,   12:35