Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prijatelji' su u bijegu: Mladiću (19) iz Zagreba pucali u glavu

Teško je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti i stanje mu je stabilno. Još se ne zna zašto su ga u Novalji dvojica prijatelja propucala. Oni su pobjegli, a policija je za njima raspisala tjeralicu

Dvojica prijatelja koji su pucali u trećeg, zadavši mu prostrijelnu ranu lica, još su u bijegu. Za njima je policija raspisala tjeralicu. To nam je u nedjelju poslijepodne potvrdila glasnogovornica Ličko senjske policijske uprave Maja Brozičević.
 
- Riječ je o mladićima starim 20 i 25 godina iz Zagreba. Za njima je raspisana tjeralica zbog pokušaja ubojstva, no još nisu uhićeni - rekla je Brozičević te dodala da su ozlijede ranjenog 19 godišnjaka ipak lakše prirode. 

On s prostrijelnom ranom lica leži u zadarskoj Općoj bolnici. To nam je potvrdio dr. Edi Karuc s intenzivnog odjela bolnice, rekavši da mladić nije životno ugrožen,  no kako je krim istraživanje u tijeku, nije nam smio reći  kuda je prošao metak naciljan u mladićevu glavu.  

Pretpostavlja se da je metak prošao kroz obraz i usnu šupljinu te izišao na drugi obraz, ne oštetivši kosti lica, budući da bi u slučaju bilo kakvog loma,  ozlijede bile okarakterizirane kao teške. 
Dino Stanin/Pixsell | Autor: Dino Stanin/Pixsell Foto: Dino Stanin/Pixsell Mladića su iz Novalje prebacili u bolnicu u Zadru

Podsjetimo, 19-godišnjaka su pištoljem u glavu propucali su prijatelji u subotu u sedam ujutro u Novalji. Njih trojica zajedno su ljetovali na Pagu i zabavljali se na Zrću, te su zajedno i stanovali u istom apartmanu. Neke informacije kazuju da je riječ o pripadnicima Bad Blue Boysa, no za to nismo dobili potvrdu.

Komentari (85)
  • Čuj to prijatelji kaj će ti neprijatelji kad imaš takve prijatelje aj bok

    2. 7. 2017,   12:41
  • stvarno fino društvo... kukavica je znala pucati ali se ne zna predati..kao da ga neće naći.. tupani

    2. 7. 2017,   12:44
  • Drogica.

    2. 7. 2017,   12:53