Obavijesti

News

Komentari 21

Traže muža ubijene Danijele: Gubi mu se trag od ubojstva

Traže muža ubijene Danijele: Gubi mu se trag od ubojstva
4

Policija traži Zdravka B. (42), muža ubijene Danijele jer sumnjaju da bi mogao znati nešto o njenom ubojstvu. Njegovi roditelji strahuju da se ubio jer se nikome nije javio

VIDEO

Nitko nam ništa ne javlja i ne govori. Bojim se da ga više nikad neću vidjeti, da je negdje u nekoj provaliji. Što će mali sada, bez majke i bez oca, očajavala je jučer Ivanka, majka Zdravka B. (42). Zatekli smo je u obiteljskoj kući u Cigrovcu kraj Pregrade. Zdravkova supruga Danijela B. (43) pronađena je mrtva u nedjelju ujutro u podstanarskom stanu u Peruanskoj ulici u Zagrebu. Otad se i Zdravku gubi svaki trag.

Policija ga traži jer sumnjaju kako bi on mogao znati nešto o njezinu ubojstvu. U nedjelju su dvaput bili kod njegovih roditelja u Cigrovcu. Njegova majka kaže da se nije javio nikome od rodbine, pa ni bratu koji živi u susjednoj ulici u Zagrebu. Tvrdi da Zdravko nikome nije rekao da ima bračnih problema i ne zna da je Danijela zatražila rastavu. Nisu znali ni da se Danijela prije nekoliko dana s njihovim sinom (12) odselila u drugi stan.

- Bio je tu s malim prošle subote, pitala sam ga za snahu, ništa nije govorio. Samo je mali rekao da tata i mama ne pričaju, no mislili smo da su se samo posvađali i da će se brzo pomiriti. Tko bi pomislio da će se ovakvo nešto dogoditi - kroz suze je pričala Ivanka.

Danijela i Zdravko u braku su bili 13 godina. Upoznali su se u Zagrebu, gdje on živi i radi već 21 godinu. Njegova majka kune se da nikad nije bio problematičan te kaže da nema agresivnu narav. Danijela je, priča Ivanka, dosta mijenjala poslove i često je radila noćnu smjenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možda je bio ljubomoran, ne znam. Cijelu noć nisam spavala, bole me oči od suza. Radije bih da sam ja mrtva nego ovako - kazala je. Dječak je, doznajemo, kod bake i djeda u Petrinji. Oni jučer nisu željeli razgovarati. 

Podsjetimo, roditelji Danijele B. u nedjelju su zvali policiju jer ona nije došla po sina kod prijatelja. U muževu stanu netko ju je istukao po glavi pa ugušio jastukom u sobi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina