Obavijesti

News

Komentari 54

Traže udovicu pedofila: 'Kad je Maddie nestala, oni su bili tu...'

Traže udovicu pedofila: 'Kad je Maddie nestala, oni su bili tu...'
1

Britanskoj policiji je u listopadu omogućeno dodatnih 154.000 funti (više od milijun kuna) za nastavak potrage za Madeleine McCann čime se budžet potrage kroz deset godina popeo na 12 milijuna funti

VIDEO

Istražitelji slučaja nestale Madeleine McCann otputovali su u Bugarsku kako bi pokušali naći i ispitati tajanstvenu "ženu u ljubičastom", udovicu osuđivanog pedofila s kojim je radila u portugalskoj pokrajini Algarve 2007. godine, nedaleko od mjesta gdje je Madeleine zadnji put viđena, piše The Sun.

Scotland Yard je krenuo u potragu za ženom nakon što su preispitali izjave. Svjedoci su naime kazali da su ženu u ljubičastom vidjeli blizu Ocean Cluba u Praia da Luzu gdje su McCannovi odsjedali.

Žena je nestala nakon Madeleineina nestanka, a policajci je nikad nisu locirali. The Sun je početkom listopada pisao kako policija traži ženu iz istočne Europe koja bi mogla raspolagati ključnim dokazima, a koja je iz Portugala otišla 2007., nedugo nakon što joj je preminuo muž.

- Nema dokaza da su upleteni, ali bilo bi ih dobro eliminirati iz istrage - kazao je izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Madeleine, koja se rodila 2003. godine, bila je s roditeljima Gerryjem i Kate McCann na odmoru u resortu u portugalskoj regiji Algarve. S njima su bili i njihovi blizanci te obiteljski prijatelji s djecom. 

FILE PHOTO - People walk near a billboard at Praia da Luz tourist resort

Djevojčica je nestala 3. svibnja 2007. godine iz sobe apartmana. Madeleine i blizanci su zaspali u 20.30 sati, a roditelji su otišli na večeru u restoran koji je bio udaljen 55 metara od apartmana. Roditelji su nekoliko puta otišli pogledati kako su djeca, a onda je Kate oko 22 sata primijetila da Madeleine nema. Portugalska policija prvo je krenula od pretpostavke da je dijete oteto iz apartmana. No kasnije su zaključili da je Madeleine umrla u apartmanu. Portugalska policija je 2007. osumnjičila roditelje McCann. Sumnja je odbačena naredne godine kada je portugalska policija slučaj arhivirala.

Istragu je potom otvorio Scotland Yard, a roditelji su unajmili i privatne istražitelje.

Madeleine McCann anniversary

Britanskoj policiji je u listopadu omogućeno dodatnih 154.000 funti (više od milijun kuna) za nastavak potrage za Madeleine McCann čime se budžet potrage kroz deset godina popeo na 12 milijuna funti.

Nijedan forenzički dokaz vezan za djevojčicu nije pronađen od dana kada je nestala iz odmorišta u Portugalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje