Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traži majku: Prije 20 godina ju je ostavila u kupaonici bolnice

None Foto: katu.com 3
<div> <iframe width='504' height='321' seamless='seamless' src='http://www.katu.com/news/local/Left-in-Salem-Hospital-bathroom-woman-seeks-birth-mom-186580381.html?embed' frameborder='0' allowfullscreen></iframe> </div>

SAD: Ako ikad otkrije tko joj je majka voljela bi znati zašto je otišla i ima li braće i sestara. Biološku majku ne krivi za postupke već ju jednostavno želi upoznati

Mlada žena koja je napuštena i kao novorođenče ostavljena u bolničkoj kupaonici odlučila je nakon 20 godina pronaći svoju biološku majku. Djevojka koja nije htjela otkriti svoje ime, ali su je medicinske sestre zvale beba Katie, ostavljena je u kupaonici u Salemu 1992. godine, a nakon što je nedavno u istoj bolnici završila zbog upale gušterače odlučila je pronaći odgovore na pitanja o svom podrijetlu.

Roditelji su je posvojili samo nekoliko dana nakon što ju je biološka majka ostavila, a danas se nada ponovnom susretu. Već je iskoristila priliku i upoznala medicinske sestre koje su brinule o njoj prije dva desetljeća. 

Samo želi znati zašto je majka otišla

- To budi puno emocija. Osjećam se kao da sam u tom trenutku. Ovo je mjesto gdje sam ostavljena - rekla je djevojka  nakon što je obišla kupaonicu u kojoj ju je majka ostavila i dodala da je teško vjerovati da je tu ostavljena.

Ako ikad otkrije tko joj je majka voljela bi znati zašto je otišla i ima li braće i sestara. Majku ne krivi za postupke već ju jednostavno želi upoznati. Jedna od medicinskih sestara rekla je da je super vidjeti ovakav završetak priče i u kako divnu mladu damu je izrasla, piše Daily Mail.

Komentari (49)
  • Moglo bi se reci da nakon svih onih groznih prica o cedomorstvima sreca je sto ju je ostavila gdje ce je netko pronaci i pomoci joj.Tako se i desilo.Ne zna se zasto ju je ostavila i mozda je bolje ne suditi.Na njenom mjestu nisam sigurna dali bih je ikada potrazila jer u tih 20 godina mogla je imajka nju potraziti.Mozda u vrijeme njenog rodenja nije mogla brinuti se za nju, ali ako je to bio razlog 20 godina je i vise nego dovoljno vremena da se stane koliko toliko na noge i potrazi vlastito dijete.Uostalom sam cin rodenja ne daje zeni sveto ime MAJKA vec sve ono sto prava majka cini za svoje dijete cijeli zivot!

    20. 1. 2013,   10:40
  • Ja sam majka i zaista neznam što bi se to moglo dogodit da ostavim vlastito dijete ??!!

    20. 1. 2013,   15:14
  • Može joj bolnica pomoći u potrazi.Ne vjerujem da bolnica nema evidenciju rodilja i bebi rođenih tog dana.Nisu to 40-te godine nego 90-te....Nije ju ostavila i pobjegla van a da bolnica nezna to i tko je točno to napravio....

    20. 1. 2013,   11:34