Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traži vlasnika novca: 'Zovu me prevaranti, sve je kod policije...'

None Foto: InfoVodice.com

Tomislav Ivas Mede je u četvrtak, dok je išao u kupovinu, na jednom bankomatu u Vodicama pronašao novac kojeg je netko zaboravio uzeti. Predao ga je policiji koja i dalje traga za vlasnikom

Ma nema šanse da bih ja zadržao taj novac, nisam tako odgojen. U Vodicama me svi znaju, sportaš sam i vatrogasac i samo želim da se novac vrati vlasniku, rekao nam je Tomislav Ivas Mede.

On je u četvrtak, dok je išao u kupovinu, na jednom bankomatu u Vodicama pronašao novac kojeg je netko zaboravio uzeti. Svjestan je situacije u kojoj se građani nalaze, da imaju male plaće i teške živote pa se obratio portalu Infovodice i policiji.

'NEK' SE ČOVIK JAVI!' Na bankomatu u Vodicama je našao 3000 kn, traži vlasnika

- Imao sam najbolju namjeru pronaći vlasnika. Umjesto toga cijelo me vrijeme zivkaju prevaranti - ljut je Tomislav.

Ljudi ga na razne načine pokušavaju uvjeriti da je to upravo njegova gotovina, nude mu razne postotke te da to zajedno potroše.

- Zovu me razni ljudi, no čim ih krenem ispitivati, oni lažu. Ne znaju osnovne informacije otkud je novac, kad su ga probali dići i gdje. Uostalom, ja sam to predao policiji koja će odraditi svoj posao - iskren je Tomislav.

Iz PU šibensko-kninske rekli su nam kako i dalje traže vlasnika koji im se može javiti u policijsku postaju Vodice.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (49)
  • A banka ne može vidjeti tko je napravio transakciju i provjeriti kameru na bankomatu? Kakve su to gluposti.

    20. 9. 2019,   15:31
  • E pravima je novac predao...

    20. 9. 2019,   15:40
  • Policija u suradnji sa bankom i transakcijama na tom bankomatu , za pola sata može pronaći vlasnika ukoliko želi sve ostalo je kokošinjac.

    20. 9. 2019,   16:42