Obavijesti

News

Komentari 36

Tražimo najbolje poslodavce! Prijavi svoju tvrtku i natječi se

Tražimo najbolje poslodavce! Prijavi svoju tvrtku i natječi se
1

24sata, u partnerstvu s Fortenova grupom, HEP-om i Ministarstvom gospodarstva te uz suorganizatora HUP i Grupu SELECTIO, birat će naše najbolje poslodavace među malim, mikro i srednjim tvrtkama!

VIDEO

Jeste li vi ili netko od vama bliskih osoba zadovoljan zaposlenik kojega poslodavac razumije, podupire, motivira? Ili ste upravo poslodavac kojem su zaposlenici najvažniji!? 
24sata te Hrvatska udruga poslodavaca kao suorganizator, u partnerstvu s Fortenova grupom, HEP-om i Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te uz Grupu SELECTIO u svojstvu stručnog pokrovitelja pokreću natječaj za najbolje poslodavce među srednjim, malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika)! Podršku našoj inicijativi pružili su i Komunikacijski ured Colić, Laco & partneri te edukacijski partner IEDC – Bled School of Management. Svi zainteresirani mogu pomoću on-line forme prijaviti svoje poslodavce ili svoje tvrtke!

Prijave za natječaj „Poslodavac za 5“ su moguće na https://poslodavacza5.24sata.hr/ do 14. veljače 2020. Žiri od 14. veljače do 8. ožujka 2020. odabire po 10 finalista u svakoj kategoriji, a čitatelje informiramo o poslodavcima koji sudjeluju u natječaju.

Listu finalista objavljujemo 9. ožujka te svjedočanstva zaposlenik afinalista u izdanjima 24sata. Čitatelji mogu glasovati do 29. ožujka, a proglašenje pobjednika održat će se na svečanosti u travnju 2020.
Pobjednici natječaja „Poslodavac za pet“ u kategoriji srednjih i malih tvrtki osvojit će jednu od nagrada IEDC- Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoja liderstva 2020. godine na Bledu, Slovenija, dok pobjednik u kategoriji mikro poduzetnika osvaja dvije besplatne kotizacije za sudjelovanje u modulu SELECTIO HR Akademije pojedinačne vrijednosti 2 x 3.460,00 kn + PDV te oglašavanje u izdanjima 24sata u vrijednosti 45.000 kn.
Poslodavci koji žele sudjelovati u natječaju 'Poslodavac za pet' moraju redovito isplaćivati plaće, ne smiju imati osuđujuće presude za mobing ili diskriminaciju.

Natječaj „Poslodavac za 5“ je objavljen, a prijave su moguće na https://poslodavacza5.24sata.hr/ do 14. veljače 2020.

Od 15.veljače do 8. ožujka 2020. žiri odabire po 10 finalista u svakoj kategoriji, a čitatelje informiramo o poslodavcima koji sudjeluju u natječaju. Listu finalista objavljujemo 9. ožujka te svjedočanstva zaposlenika finalista u izdanjima 24sata. Čitatelji mogu glasovati do 29. ožujka, a proglašenje pobjednika održat će se na svečanosti u travnju 2020.

#poslodavaczapet 
Prijavi se na: https://poslodavacza5.24sata.hr/

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Prekovremeni rad: Benefit ili prokletstvo za poslodavca?
ISTRAŽILI SMO

Prekovremeni rad: Benefit ili prokletstvo za poslodavca?

Pitali smo stručnjake u kojim je slučajevima ostajanje na poslu izvan radnog vremena opravdano, korisno i motivacijsko za obje strane, a kad zapravo počinje biti teret kompanijskog poslovanja. Kako uopće prekinuti takav začarani krug?

Dobro je znati: Što poslodavac prvo gleda u životopisu
PREDSTAVITE SE U PRAVOM SVJETLU

Dobro je znati: Što poslodavac prvo gleda u životopisu

Pri odabiru zaposlenika kompanije se vode ustaljenim kategorijama – obrazovanje, iskustvo, vještine. No tu je i čitav niz komparativnih prednosti koje poslodavac traži od budućih djelatnika. Što trebate imati na umu pri kreiranju životopisa, ali i na razgovoru za posao, saznajte u nastavku
Što ćemo sve plaćati, a od čega ćemo biti oslobođeni u 2021.
PLAN ZA OPORAVAK

Što ćemo sve plaćati, a od čega ćemo biti oslobođeni u 2021.

Od Nove godine na snagu stupaju nove Vladine mjere koje bi trebale rasteretiti gospodarstvo i poduzetnike. Većini zaposlenika povećat će se plaće, a ukida se i porez na nekretnine te smanjuje porez na dobit za male i srednje tvrtke