Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Treba mu kura C vitamina: Pernar s gripom išao u Sabor

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivan Pernar je građanima savjetovao preko Facebooka da se liječe C vitaminom, a danas je napisao da je pod gripom u Saboru, no nije napisao i kako se on liječio

Saborski zastupnik Ivan Pernar koji je proteklih tjedana preko Facebooka savjetovao ljudima da se liječe C vitaminom, upravo je na Facebooku danas objavio kako i on ima gripu. 

U svom live javljanju rekao je kako se još danas oporavlja od gripe i da je to glavni razlog zašto jučer nije bio prisutan u saborskom cirkusu. 

- Čim se dogodio show sa Plenkovićem, odmah sam znao za to, zato jer mi je kolega Bunjac javio i on mi je rekao što se dogodilo. Meni je to bilo malo nevjerojatno što se dogodilo. Onda je rekao Bojan Glavašević da je svjedočio istoj situaciji, onda su na kraju prenijeli snimku gdje se vidi Plenkovića kako se podiže, ide prema Grmoji i kako ga Bulj na neki način zaustavlja - ispričao je Pernar i nastavio komentirati sukobe u Saboru.

Zagreb: Sabor odbacio prijedlog oporbe za opoziv ministra Kujundžića SAD GLUMI DOKTORA Pernar 'liječi' gripu preko fejsa, liječnik kaže: Nije kompetentan

I u drugoj objavi na svom profilu je komentirao kako je 'i pod gripom protiv Amerike'. 

ZBOG NADRILIJEČNIŠTVA Pametno je prijavilo Pernara DORH-u: 'On širi opasne ideje'

No nije napisao čime se liječio kako bi mogao govoriti u Saboru.

Tema: Hrvatska

Komentari (220)
  • I onda vi sami sebe ne kaznite radi ovakvog natpisa

    17. 1. 2019,   16:49
  • Da Pernar je najveci problem u Hrvatskoj, kakva Ina, Mol, Agrokor, Krstičević, Đakić i još 800 hdzovih afera, to je sve nebitno, ajmo udarat svi po Pernaru, on i Živi zid i ostali mali miševi su krivi za ovakve stanje države.

    17. 1. 2019,   16:53
  • Koliko vidim i 24 sata danas savjetuje liječenje gripe vitaminom c

    17. 1. 2019,   16:54