Obavijesti

News

Komentari 80

Trebate u dućan? Evo kako će raditi trgovine i šoping centri...

Trebate u dućan? Evo kako će raditi trgovine i šoping centri...
1

Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi trgovine Konzuma i Lidla, dok će većina ostalih trgovačkih lanaca raditi u ponedjeljak po skraćenom radnom vremenu

VIDEO

Za vrijeme blagdana, na Uskrs (21.travnja) i Uskrsni ponedjeljak (22. travnja) u Hrvatskoj će većina trgovačkih lanaca raditi skraćeno ili biti zatvoreni.

Trgovine Konzuma tako će biti zatvorene i na Uskrs u nedjelju i u ponedjeljak. Isto vrijedi i za Lidl, koji je javio da će sve njihove trgovine u Hrvatskoj biti zatvorene na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. Trgovine Prehrane također će bit zatvorene i za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. 

Uprava trgovačkog lanca Pevec također je donijela odluku o radnom vremenu njihovih centara, te najavila da neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Na Uskrsni ponedjeljak radit će trgovine Spara, ali po nedjeljnom radnom vremenu i u skladu s radom shopping centara. 

Trgovine Kauflanda bit će zatvorene za Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak radit će skraćeno, odnosno od 8 do 16 sati. Slično je i trgovinama Plodina, čija će prodajna mjesta raditi samo na Uskršnji ponedjeljak, ali po nedjeljnom radnom vremenu. 

Prodavaonice Tommy neće raditi za Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak raditi do 14 sati. 

Shopping centar Avenue Mall u Zagrebu će na Uskrs, osim nekoliko restorana na gornjoj etaži biti zatvoren, dok će u ponedjeljak  raditi od 9 - 21 sat. 

Shopping centar City Center One East i City Centar One West u Zagrebu te City Center One u Splitu na Uskrs će biti zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak centri će raditi po redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. 

Shooping centar Westgate također neće biti otvoren na Uskrs, dok će na Uskrsn ponedjeljak raditi po redovnom radnom vremenu, od 10 do 21 sat. 

Slično će biti i radno vrijeme centra Supernova Zagreb - Buzin, koji neće raditi za Uskrs, ali će na ponedjeljak raditi od 9 do 21 sat, s time da će Interspar biti otvoren od 8 do 21 sat. GardenMall će također raditi samo u ponedjeljak od 9 do 21 sat. Supernova Karlovac radit će jednako kao i GardenMall, dok će Supernova u Zadru, Supernova Colloseum u Slavonskom Brodu, Supernova Šibenik, Supernova Sisak West & East biti zatvorene i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. 

Shopping centri Supernova Varaždin i radit će na Uskrsni ponedjeljak od 9 do 14 sati, a Supernova Koprivnica od 9 do 15 sati, s time da će trgovina Interspar biti otvorena od 7 do 15 sati. 

Mall of Split također neće raditi na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi po redovnom radnom vremenu od 9 do 21 sat. 

Lumini u Varaždinu na Uskrs će biti zatvoren, radit će samo kafići Leggiero, Rock Art i Zlatne Gorice od 14 do 22 sata i Cinestar od 15 sati do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak centar će raditi od 9 do 21 sat, osim trgovine Konzuma koja će biti zatvorena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.