Obavijesti

News

Komentari 125

Drama u Osijeku: Svađa izbila zbog trećeg čovjeka u stanu?

Drama u Osijeku: Svađa izbila zbog trećeg čovjeka u stanu?
5

Policija je izvijestila da su obojica muškaraca bili pod utjecajem droga. S njima je u stanu bila i treća osoba za koju se nadaju da će im objasniti pozadinu tragedije

VIDEO

Kriminalistička istraga još traje, šturo je u petak na izvanrednoj konferenciji za novinare izvijestila osječka policija o tragičnom događaju u Strossmayerovoj ulici dan ranije čije pojedinosti sve više intrigiraju javnost. 

Priopćili su da je u stanu u kojem je S. R. (27) teško ranio D. M. (31) boravila i treća osoba koja nije ozlijeđena, a policija se nada da će im taj muškarac znati objasniti pozadinu cijelog događaja.

Prema policijskom priopćenju i ranjeni muškarac i počinitelj, koji je kasnije skočio sa zgrade, su bili pod utjecajem droga, a policiji su poznati od ranije po većem broju kaznenih djela - od nasilništva do preprodaje droga. 

Što se tiče samog napada, u policiji kažu da je ranjavanju i samoubojstvu prethodio verbalni sukob

Naime, pretpostavlja se da je S. R., nakon što je nenajavljen došao u stan, 'poludio' zatekavši u stanu D.M. i još jednog muškarca. Nožem je tada zadao više ubodnih rana u rame D. M.. Iako ranjen, uspio je pobjeći iz stana zajedno sa drugim muškarcem u dvorište zgrade gdje su uskoro došli Hitna pomoć i policija. 

S.R je rastrojen i pod utjecajem droge gol trčao zgradom te otišao na krov odakle je skočio i ubio se. 

Jedan mrtav i gol, a drugi na aparatima

Počelo je lupanjem, udaranjem i vikom. Sve se treslo. U jednom sam trenutku mislila da će srušiti zid, opisala je susjeda stana.

- Bio je kao na drogama. Izgledao je zastrašujuće - kazala je šokirana susjeda. Očajnički se zaletavao u vrata i ramenima ih pokušao razvaliti. Htio je ući u stanove, ali nije uspijevao.

- Nakon što nije uspio provaliti u stanove, čuli smo prasak stakla, a dvije minute poslije i susjedu koja je viknula: ‘Skočio je’ - ispričala je. Dodala je kako je muškarac u napadaju panike prvo razbio staklo prozora prema požarnim stepenicama, a nakon toga se popeo na krov peterokatnice.

- Bog zna što se događalo u tom stanu. Nitko ih nije prije vidio. Tko je zaista živio u tom stanu, ne zna se. To je podstanarski stan i ljudi se stalno mijenjanju. No nikad nisam čula ni najmanju buku koja bi upozoravala na poremećene odnose. Bila sam sama u stanu i nije mi bilo svejedno. Kad sam nazvala policiju, istrčala sam ih dočekati - ispričala je vidno uznemirena susjeda.

Htio pregaziti policajca

A da je riječ o novim stanarima svjedoči i parkirani automobil u dvorištu zgrade u kojemu je još namještaj koji su htjeli unijeti u stan. Kako smo neslužbeno saznali, ranjeni muškarac je prije nekoliko godina imao problema sa zakonom. Navodno je automobilom pokušao pregaziti policajca. No to mu je samo jedan u nizu prekršaja.

 Susjedi su nam potvrdili kako su vidjeli nož, s kojim je izboden muškarac, na vanjskom štoku kupaoničkog prozora. Policija ga je izuzela kao dokaz. Truplo preminulog su mrtvozornici brzo odnijeli, no vatrogasci su još pola sata prali dvorište koje je bilo prepuno krvi.

- Ni ne mogu vam reći kako je to izgledalo. Bilo je stravično. Još se sad tresem od svega - rekao nam je susjed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"