Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri dana ležala u lijesu: Muž u zadnji tren primijetio da je živa

Sve se odigralo još 20. listopada. Suprug Thawin Sopajorn je tada rekao kako je njegova žena u vrlo teškom stanju te kako vjeruju da neće još dugo živjeti

Phinij Sopajorn (70) bila je u lijesu tri dana prije nego je njezin suprug primijetio da je još živa. Prema tradiciji ženu su, nakon što su mislili da je umrla, odnijeli u lokalni hram. Nakon tri dana trebali su ju kremirati. Suprug Thawin Sopajorn (73) je došao u hram kako bi joj prema običaju oprao lice vodom. Primijetio je da njegova žena diše te je vidio da joj se pomiču kapci. Ženu su odnijeli u kuću kako bi ju ugrijali te su pozvali liječnike. 


- U nedjelju smo ju stavili u lijes nakon što je prestala disati, ali nam je bilo čudno da se tijelo nije ukočilo - kaže suprug. Da je žena živa potvrdila je i njezina snaha koja je liječnica. Opipala joj je puls, ali je bio vrlo slab. 

- Sretan sam da mi je žena živa i bilo bi strašno da smo ju živu kremirali - rekao je suprug. Sve se odigralo još 20. listopada. Suprug je tada rekao kako je njegova žena u vrlo teškom stanju te kako vjeruju da neće još dugo živjeti, piše Daily Mail. Ne zna se što se u međuvremenu s njom dogodilo.

 

Komentari (21)
  • moja posljednja zelja ce biti da me u sanduk ubace s mobitelom/puna baterija/ ako se probudim da zovem pomoc

    5. 11. 2019,   20:39
  • Koje neznalice.. jbt..vidjeli ste da se nije ukocila i vi stavite jadnu zenu u lijes.. Ne daj Boze nikome !!

    5. 11. 2019,   20:35
  • Strašno. Postavlja se pitanje koliko je živih ljudi kremirano jer se mislilo da su mrtvi. A još gore koliko ih je živih zakopano!!!!!

    5. 11. 2019,   20:28