Obavijesti

Promo sadržaj

Tri ideje kojima ćete sigurno razveseliti ekipu

Tri ideje kojima ćete sigurno razveseliti ekipu
1

Za manje od sto kuna moguće je kupiti nešto što će još više zbližiti ekipu, obitelj ili prijatelje. Evo nekoliko ideja kako razveseliti ekipu od dvoje do četvero ljudi

Odaberite nešto što će usrećiti više ljudi istovremeno

Svi smo se susreli s tim problemom. Odlazimo u goste kod nekoga, neugodno nam je pojaviti se bez ičega (ili s isfuranom kavom i keksima), a opet, nije neka prigoda i nema smisla kupovati neke velike stvari. Budite kreativni i iznenadite ih nekom društvenom igrom u kojoj može uživati cijela obitelj ili isprintajte neku njihovu zajedničku fotografiju (na društvenim mrežama ih sigurno ima dovoljno) i stavite u neki cool okvir. Cijene okvira nisu visoke, pa ako želite, možete svakome pokloniti jedan, dok mnoge društvene igre također možete kupiti za manje od 100 kuna. Uz igre poput Pictionaryja ili Čovječe ne ljuti se, lako se ekipirati i provoditi još više vremena zajedno, uz brdo smijeha i zabave. 

Obiteljska kasica prasica koja već u startu dolazi dobro ugojena 

Ekipna zabava i ekipna ušteda! Želite li naučiti klince kako štedjeti, evo sjajne ideje. Kupite kasicu prasicu, čije cijene stvarno nisu visoke, a ostatak novca usitnite u kune i lipe, ubacite unutra i proglasite to obiteljskom kasicom prasicom. Možete štedjeti za obiteljsko ljetovanje, novi televizor ili mobitele za cijelu obitelj, a naš je savjet da kupite kasicu koju je nemoguće otvoriti dok se skroz ne napuni. Uživajte u zajedničkoj zabavi i štednji. 

Nabavite mobitele za ekipu od dva do četiri člana 

Svi volimo uživati u komunikaciji s obitelji i prijateljima, pričati, slati poruke ili surfati bez ograničenja. Želimo moći nazvati mamu i satima prepričavati novosti, dijeliti recepte, ili pak live streamati tulum za prijatelja koji baš danas nije mogao doći. Neograničena sloboda komunikacije na novim mobitelima je nešto što će razveseliti svakoga, a moguća je za samo 95 kuna mjesečno. Ekipa od dva do četiri člana može pričati, slati poruke i surfati bez ograničenja uz Tele2 tarifu EKIPNA I BEZBROJ GIGABAJTA, uz sjajne mobilne uređaje  Samsung Galaxy A40 i  3 Huawei Y5 Prime 2018 mobitela. 

Y5 Prime 2018 mobilni uređaj  idealan je za one koji su početnici u korištenju smartphonea. 8 MP digitalni fotoaparat s LED bljeskalicom i 5 MP selfie kamera te 16 GB interne memorije, dovoljni su za “hvatanje” zanimljivih dnevnih situacija ili selfija s prijateljima.  Za one koji traže uređaj naprednijih performansi, tu je Galaxy A40 s dvostrukim 16+5 MP digitalnim fotoaparatom s LED bljeskalicom i 25 MP selfie kamerom te čak 64 GB interne memorije. Na ovaj način u startu ste cijeloj ekipi ili obitelji osigurali uštedu te istovremeno svima omogućili neograničenu slobodu komunikacije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada