Obavijesti

Promo sadržaj

Tri odjevna predmeta koja morate imati u ormaru

Tri odjevna predmeta koja morate imati u ormaru
5

Modna jesen ove sezone objedinjuje ozbiljnost i profinjenost, a najveći naglasak stavlja na eleganciju i kvalitetu - dva glavna standarda koja treba slijediti pri odabiru odjeće

Kvalitetne i fine tkanine su bitne zbog udobnosti i trajnosti, a kvalitetna izrada doprinosi boljem vizualnom dojmu. Bez obzira koji modni stil preferirate, ako želite izgledati besprijekorno, u ormaru biste trebali imati ova tri komada odjeće:

1. Savršeni sako za razne kombinacije

Savršeni sako je “must have“ i uvijek siguran odabir s kojim nećete pogriješiti. Kao mala crna haljina. Možete ga kombinirati uz sve i uvijek izgledati profinjeno i uglađeno. Kvalitetan sako možete odjenuti na hlače, traperice, suknju, haljinu – kombinacije su neograničene! 

2. Odijelo koje će vam stajati kao saliveno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Muška odijela odaju dojam samopouzdanja i profesionalnosti, a nosiva su neovisno o poslovnim prigodama. U svijetu mode sve su popularnija i poželjnija ženska odijela i postaju jedan od bezvremenskih komada odjeće koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

3. Dobar kaput kojim ćete zaokružiti svoj stil 

Jedna od boljih investicija, koja se isplati u periodu jeseni i zime, je upravo kvalitetan kaput. 

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin u kasličnom Varteks crvenom kaputu

Modna i tekstilna kompanija Varteks ovih je dana predstavila novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen - zima 2018./2019. Poseban naglasak stavljen je na muško i žensko poslovno odijevanje koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene. Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin u Varteksovom elegantnom poslovnom odijelu

Iza ovog imena stoji tradicija, iskustvo i kvaliteta u izradi odjeće. U 100 godina postojanja Varteks je proizveo više od 100 milijuna odijela, što potvrđuje dosljednost kvaliteti. 

Košarkaš Filip Krušlin, ambasador brenda Varteks

Jeste li znali da je za izradu jednog kvalitetnog Varteksovog odijela, kroz proces krojenja, šivanja, dorade i glačanja, potrebno napraviti oko 190 operacija? Uz kvalitetnu obradu, pojedine tkanine od 100 % vune imaju efekt “natural stretch“, što znači da su elastične i rastezljive, a ujedno su i otporne na gužvanje.

 Pjevač Marko Tolja dosljedan kvaliteti i klasičnoj eleganciji

Varteks koristi najfinije tkanine, od najboljih talijanskih brendova kao što su Marzotto i Angelico, koje su dezenom i bojama prilagođene trendovima sezone. Uz to, brend je  posvećen i različitim figurama ljudi, kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit- slim, business fit- regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog stasa, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Predstavljanje Varteks kolekcije za sezonu jesen-zima 2018./2019.

Posjetite neko od Varteks prodajnih mjesta ili provjerite webshop putem kojeg možete brže pronaći i jednostavnije kupiti kvalitetni željeni odjevni predmet.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.