Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri odjevna predmeta koja morate imati u ormaru

None Foto: Varteks 5

Modna jesen ove sezone objedinjuje ozbiljnost i profinjenost, a najveći naglasak stavlja na eleganciju i kvalitetu - dva glavna standarda koja treba slijediti pri odabiru odjeće

Kvalitetne i fine tkanine su bitne zbog udobnosti i trajnosti, a kvalitetna izrada doprinosi boljem vizualnom dojmu. Bez obzira koji modni stil preferirate, ako želite izgledati besprijekorno, u ormaru biste trebali imati ova tri komada odjeće:

1. Savršeni sako za razne kombinacije

Savršeni sako je “must have“ i uvijek siguran odabir s kojim nećete pogriješiti. Kao mala crna haljina. Možete ga kombinirati uz sve i uvijek izgledati profinjeno i uglađeno. Kvalitetan sako možete odjenuti na hlače, traperice, suknju, haljinu – kombinacije su neograničene! 

2. Odijelo koje će vam stajati kao saliveno

Muška odijela odaju dojam samopouzdanja i profesionalnosti, a nosiva su neovisno o poslovnim prigodama. U svijetu mode sve su popularnija i poželjnija ženska odijela i postaju jedan od bezvremenskih komada odjeće koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

3. Dobar kaput kojim ćete zaokružiti svoj stil 

Jedna od boljih investicija, koja se isplati u periodu jeseni i zime, je upravo kvalitetan kaput. 

Foto: Varteks

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin u kasličnom Varteks crvenom kaputu

Modna i tekstilna kompanija Varteks ovih je dana predstavila novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen - zima 2018./2019. Poseban naglasak stavljen je na muško i žensko poslovno odijevanje koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene. Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Foto: Varteks

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin u Varteksovom elegantnom poslovnom odijelu

Iza ovog imena stoji tradicija, iskustvo i kvaliteta u izradi odjeće. U 100 godina postojanja Varteks je proizveo više od 100 milijuna odijela, što potvrđuje dosljednost kvaliteti. 

Foto: Varteks

Košarkaš Filip Krušlin, ambasador brenda Varteks

Jeste li znali da je za izradu jednog kvalitetnog Varteksovog odijela, kroz proces krojenja, šivanja, dorade i glačanja, potrebno napraviti oko 190 operacija? Uz kvalitetnu obradu, pojedine tkanine od 100 % vune imaju efekt “natural stretch“, što znači da su elastične i rastezljive, a ujedno su i otporne na gužvanje.

Foto: Varteks  Pjevač Marko Tolja dosljedan kvaliteti i klasičnoj eleganciji

Varteks koristi najfinije tkanine, od najboljih talijanskih brendova kao što su Marzotto i Angelico, koje su dezenom i bojama prilagođene trendovima sezone. Uz to, brend je  posvećen i različitim figurama ljudi, kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit- slim, business fit- regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog stasa, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Foto: Varteks

Predstavljanje Varteks kolekcije za sezonu jesen-zima 2018./2019.

Posjetite neko od Varteks prodajnih mjesta ili provjerite webshop putem kojeg možete brže pronaći i jednostavnije kupiti kvalitetni željeni odjevni predmet.

 

Tema: Promo sadržaj