Obavijesti

Promo sadržaj

Tri prijedloga za najbolji doček 2020. na otvorenom u Zagrebu!

Tri prijedloga za najbolji doček 2020. na otvorenom u Zagrebu!
8

Na Zrinjevcu doček 2020. uz svevremenske hitove i najveću ponudu tradicionalnih jela kontinentalne Hrvatske

Omiljeni zagrebački gradski park i simbol Adventa u Zagrebu u silvestarskoj noći donosi koncerte dva sjajna benda:  Radiogroove i Zgroove! Koncerti počinju u 20 sati, uz prethodno zagrijavanje uz DJ Marteka.

Radiogroove je energični četveročlani bend, koji uz pregršt domaćih i stranih hitova obećaje nezaboravan provod. Njihov se repertoar bazira na obradama pop, rock i funk hitova plesnog karaktera uz koje je vesela novogodišnja noć zagarantirana! Zgroove je već poznati zagrebački peteročlani sastav, koji će publiku na Zrinjevcu uz svevremenske hitove uvesti u novu 2020. godinu! Za novogodišnju zabavu odabrali su svima nama poznate hitove od 70-ih do danas. 

Uz glazbeni program, i u novogodišnjoj noći, Advent na Zrinjevcu donosi iznimnu ponudu blagdanskih jela!
Zajedno s projektom Gourmet Experience Croatia, u suradnji s Lidlom Hrvatska, na Zrinjevcu se ovoga prosinca snažno ističe hrvatska tradicija, s naglaskom na kontinentalna jela i promicanje lokalne kuhinje stranim i domaćih gostima. Uz čaroliju desetaka tisuća lampica koje obasjavaju zrinjevački park, posjetitelji će tako i u prvim trenutcima 2020. moći uživati u Apetitlihu - jedinstvenom putovanju okusima kontinentalne Hrvatske

Plaćajući Mastercard® i Maestro® karticama i u Silvestarskoj noći ostvarujete 10% popusta na svim prodajnim mjestima! 

Na Silvestrovo ugostiteljske kućice rade od 10 do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Vatromet i novogodišnje klizanje na Trgu kralja Tomislava!
Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz glazbeni program koji biraju 2KulDJs, a svi koji žele potpuno poseban doček 2020. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno „uklizati“ u 2020. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet. Uz ponudu na ugostiteljskim kućicama, tu je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta.

Nakon klizanja svakako kušajte adventske delicije na gourmet kućicama i ostvarite 10% popusta na svako plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama!

Ledeni park i ugostiteljske kućice 31. prosinca rade od 10 sati do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 11:30 do 23 sata.

Na Novu godinu, u srijedu, 1. siječnja, na Ledenom parku je Silent srijeda! Kližite sa slušalicama i budite sami svoj DJ - ekskluzivne ulaznice kupite Mastercard® karticom na www.priceless.com, a u ponedjeljak 5. siječnja, ostvarite 50% popusta na ulaznice, samo uz Mastercard® i Maestro® kartice - uz svaku kupljenu ulaznicu, drugu dobivate gratis! 

Zagrebački doček u podne u parku Maksimir za velike i male!
Advent u Maksimiru organizira ponešto drukčiji doček, i to za cijelu obitelj! 
Na Silvestrovo, točno u podne priprema se veliki tulum na Adventu u Maksimiru, uz bend The Good Foot
Organizirane su i brojne dječje igraonice, kao i animacije za djecu. 
Velika novost ovogodišnjeg Adventa u Maksimiru je adventsko koturalište na otvorenome, od preko 400 kvadrata, koje će raditi i na Silvestrovo.
Advent u Maksimiru 31. prosinca radi od 10 sati do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

U novoj godini, od 2. do 7. siječnja, Udruga za autizam – Zagreb, na Adventu u Maksimiru kroz interaktivni doživljaj u jednome od postavljenih paviljoma, osvijestit će jedan mali dio senzornog i društvenog iskustva osoba s autizmom koja imaju snažan utjecaj na općeniti doživljaj svijeta oko sebe.

Ova neprofitna i socijalno-humanitarna nevladina organizacija, koju su 1997. godine osnovali roditelji djece i osoba s poremećajima iz spektra autizma, nastavlja ovom akcijom sa svojom misijom promicanja i ostvarivanja prava osoba s autimzom na život u zajednici.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve