Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Triatlonku oteo, golu ju vezao za stolac i htio ju utopiti u kadi

None Foto: Instagram/nathi_birli

BOLESNIK Na kraju ga je uspjela uvjeriti da ju pusti. Muškarac ju je zajedno s njezinim biciklom dovezao kući. Policija je uhitila muškarac (33) koji im je otprije poznat po nasilništvu

Nathalie Birli (27), austrijska triatlonka je u utorak oko 16.30 sati izašla iz doma na trening. Uspješna sportašica nedavno je rodila dijete i sada je opet počela s treninzima. Oko 21 sat još nije bila kod kuće pa se njezin partner zabrinuo te je pozvao policiju.

Dok su je tražili, Nathalie je proživljavala stravične trenutke. Vozač automobila ju je namjerno pogazio, udario ju je i slomio joj je ruku. Zavezao ju je i ugurao u svoje vozilo. Odvezao ju je svojoj kući i opio ju alkoholom.

- Kada sam došla k sebi bila sam zavezana za stolac u jednoj staroj kući. Rekao mi je da danas radim što mi kaže i da ću sutra biti slobodna. Prisilio me da uđem u kadu s hladnom vodom i prijetio je da će me utopiti - kasnije je ispričala policiji Nathalie, piše OE24.

Prijetio joj je i nožem. Nathalie je cijelo vrijeme ostala pribrana te je počela s muškarcem razgovarati o orhidejama. Postao je ljubazan i rekao joj je da mu je otac umro, da mu je majka bila alkoholičarka te da ga je djevojka prevarila s drugim.

Na kraju je  Nathalie svojeg otmičara uspjela uvjeriti da ju pusti. Muškarac ju je zajedno s njezinim biciklom dovezao kući. Policija je uhitila muškarac (33) koji im je otprije poznat po nasilništvu.

Kažu da je psihički bolestan.

Komentari (1)
  • Svaka cast na pribranosti. Spasila si je zivot. Da je panicarila vristala i bjezala bila bi mrtva

    25. 7. 2019,   15:10