Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trifunović: Hrvatski agenti obučavaju Albance s Kosova

None Foto: M. Prpić/PIXSELL

Hrvatska i njen državni vrh kontroliraju najveću kriminalnu mrežu - klan Osmani, tvrdi profesor Darko Trifunović. Na teritoriju BiH, Srbije i Hrvatske djeluje iranska služba

Operativci hrvatske Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) obučavaju Albance na Kosovu, dok na teritoriju Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske djeluje iranska sigurnosna služba, tvrdi Darko Trifunović, profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost, javlja agencija Srna, a prenose mediji u Srbiji dodajući kako "SOA poučava kosovske Albance metodama specijalnog rata, elektroničkog prisluškivanja i posebnim tehnikama egzekucija".

- Ovakva nazočnost SOA-e nije neočekivana ako se uzme u obzir da upravo Hrvatska i njen državni vrh kontroliraju najveću kriminalnu mrežu - klan Osmani, kojom rukovode braća Ćazim, Baskim i Burim - tvrdi Trifunović i objašnjava kako "hrvatske tajne službe blisko surađuju s iranskim sigurnosnim službama, čiju su nazočnost u BiH, Srbiji i Hrvatskoj zabilježile i dokumentirale skoro sve veće službe svijeta".

Dobro obaviješteni Trifunović kaže da skoro sve vodeće zemlje svijeta imaju svoje pipke na teritoriju Srbije, "kao i zemlje iz okruženja, kao što su hrvatska SOA i ukinuta muslimanska služba AID", a u Srbiji "djeluju i službe iz Saudijske Arabije i još nekih muslimanskih zemalja".

Komentari (2)
  • Darko ne širi propagandu i priču o uroti! I da je, gledaj svoje dvorište, sad si našao gledati naše poslove i s kim poslujemo kad trebamo u EU?

    26. 9. 2011,   22:17
  • Gle zamisli čuda! A što agenti bišeg KGB-a obučavaju Srbe, nikom ništa!

    27. 9. 2011,   10:44