Obavijesti

News

Komentari 42

Trudi se izgledati kao Jelena: 'Život bih dala za svog Zorana'

Trudi se izgledati kao Jelena: 'Život bih dala za svog Zorana'
1

Navodno Jelena nije ubijena na nasipu nego da je tamo bačena, a postoji sumnja da je nasipu u Borči trčala misteriozna crnka. Navodno je Jelenin suprug koji je osumnjičen za ubojstvo imao još jednu ženu

VIDEO

Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Okrenut ću Zemlju i cijeli svemir da ga zaštitim. Zauvijek ću biti s njim. Dala bih život za za njega! Odlučila sam otkriti istinu, riječi su kojima za Kurir počinje svoju ispovijest Zorica Mitrović (31), nova djevojka Zorana Marjanovića. 

U ekskluzivnoj ispovijesti ona otkriva kako i kada se upoznala sa Zoranom, odgovara na primjedbe da se trudi izgledati kao ubijena Jelena, govori o noći  kada je pokušala zgaziti policajce koji su uhitili Zorana, otkriva zašto smatra da će i nju pokušati ubiti, ali i na što je spremna ako netko poželi nauditi Zoranu.

Podsjetimo, Zorana Marjanovića optužuju da je suprugu Jelenu Marjanović 2. travnja 2016. godine ubio u obiteljskoj kući nakon što ju je tupim predmetom 34 puta udario u glavu. Zorana su nedavno uhitili te mu je određen pritvor od 30 dana. Sada su polako počeli curiti detalji strašnog zločina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Namjerno promijenila izgled da liči na Jelenu?

Pojavila se informacija da Jelena nije ubijena na nasipu nego da je tamo bačeno mrtvo tijelo, a policija čak istražuje li na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umjesto Jelene Marjanović dok su ovu na drugom mjestu u to vrijeme ubijali. Čak postoje i snimke nadzornih kamera trčanja na kojima nije jasno radi li se o Jeleni.

Alo piše u četvrtak da je Marjanović imao dvije žene odnosno kako je moguće da je istovremeno bio u vezi s Jelenom i Zoricom Zokom Mitrović. To tvrdi Katarina Ostojić, detektivka iz Beograda, koja je samoinicijativno vodila istragu o ubojstvu Jelene Krsmanović Marjanović. Ostojić tvrdi da je Zorica namjerno mijenjala izgled kako bi bila što sličnija Jeleni. 

Ostojić tvrdi da su za navodnu vezu Zorice i Zorana znali samo Marjanovići. Ostojić kaže da je nekoliko puta razgovarala sa Zoricom i da je ona Marjanovića uvijek branila. 

- Ne znam od kada su točno zajedno, bilo bi bizarno da su bili skupa odmah poslije Jeleninog pogreba, ali nije ga mogla zavoljeti niti preko noći. Zorici je bio cilj da bude Jelena i da ona i Zoran imaju djecu i budu obitelj - kaže Ostojić i kaže kako je Zorica navodno bila spremna da za Zorana i ubije. Alo je kontaktirao Zoricu, ali im poklopila slušalicu nakon što je čula da ju zovu zbog izjave za medije. 

Inače Zorica iza sebe ima jedan brak i dvoje djece, tvrdi Ostojić. 

Ubijena je mnogo ranije nego što je prijavljeno, neko je simulirao poziv sa nasipa?

Posljednji put da je netko vidio živu Jelenu Marjanović, a da nije član obitelji Marjanović, bio je u petak 1. travnja u 17.30 sati, što je istog dana kada je je mogla biti ubijena. Ovako priča rođakinja ubijene pjevačice, Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva.

Ona je objasnila zašto je obitelj odlučila angažirati privatne forenzičare, kao i do kojih su šokantnih zaključaka došli.

 - Jelena je mogla biti mnogo ranije ubijena nego što je to obitelj Marjanović prijavila - kazala je za Kurir.

Krsmanovići, obitelj ubijene pjevačice,  tvrde da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. travnja 2016. godine poslije 20 sati potrage.

- Pričale smo s forenzičarima koje smo angažirali, oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - dodaje.

Nju su, prema ovoj verziji, posljednji put vidjeli živu kad je došla po kćer Janu u vrtić.

- Mogla je biti ubijena iste večeri jer je poslije toga nitko nije vidio ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da rasvijetli ovaj slučaj.

Mrtvu snahu bacio u kanal, sina drogirao?

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubojstvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao bi biti sljedeći kojeg će policija privesti na informativni razgovor, javlja Alo.rs.

Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se "riješi" tijela, a to svakako nije mogao učiniti sam.

- On je vjerojatno imao ulogu"čistača". Postoji mogućnost da Vladimir nije ni vidio tko je ubio Jelenu, ali da je sudjelovao u uklanjanju tragova i bacanju tijela. Ako se sjetimo da je Jeleni skinut lak s noktiju, da su joj ruke stavljane u varikinu, da je sve pedantno očišćeno, jasno je da to nije mogla napraviti jedna osoba - objašnjava sugovornik za Alo.rs.

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jest i njegovo stalno pojavljivanje u javnosti od prvog dana do uhićenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao s medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao sedativima svaki put kada bi išao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir, kada je Zoran prije 17 mjeseci uhićen, kontrolirao sina i istragu. Postoje indicije da je prije nekoliko dana, kada je policija ponovno zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagirao. Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir mu je uspio krišom u usta staviti tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan mu je bio smiriti sina i pomoći u da opet prevari poligraf. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru - dodaje sugovornik.

Inspektori će pokušati izvući od Vladimira zbog čega se trudio imati dobru komunikaciju s medijima, u kojima je pričao sve najljepše o svojoj ubijenoj snahi, uvijek provlačeći tezu da obitelj, a prij svega Zoran, "mnogo trpi i pati".

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...