Obavijesti

News

Komentari 160

Trudna žena 'silovala' muževu ljubavnicu ljutim papričicama

Trudna žena 'silovala' muževu ljubavnicu ljutim papričicama
1

Ly koja je trudna tri mjeseca i nosi sina počela ju sumnjati da ju njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja...

VIDEO

Ly Chanel (23) iz Vijetnama doznala je da ju suprug vara i odlučila se na vrlo brutalan način osvetiti njegovoj ljubavnici. Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule ju do gola, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice.

Dok je nesretna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i plahtama.

Ly koja je trudna tri mjeseca i nosi sina počela je sumnjati da ju njen suprug, 24-godišnji Chien Keo, vara jer je počeo satima izbivati iz kuće bez pravog objašnjenja. 

Zajedno s prijateljicama odlučila je slijediti supruga koji se uputio prema jednom motelu na sjeveru Vijetnama. Kad je preljubnički par stigao na odredište, žene su krenule u akciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što su ženi radile fotografirale su i objavile na Facebooku. Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto Ly nije kaznila svog nevjernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu, piše Daily Mail.

- Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, doznat će ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti, kaže Ly. 

Policija je priopćila da žrtva ovog napada nije podnijela nikakvu prijavu, a tužitelji tvrde da osnove za kažnjavanje osvetoljubljive Ly postoje.

- Stavljanje ljutih papričica na nečije osjetljive dijelove tijela i stavljanje fotografija mučenja na internet svakako je znak poniženja. Ako papričice ženi prouzroče ozljede, Ly bi mogla snositi neke administrativne sankcije i platiti kaznu u iznosu do 200 dolara. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina