Obavijesti

News

Komentari 17

Trudnici vezali uže oko vrata, izrezali joj trbuh i izvukli bebu

Trudnici vezali uže oko vrata, izrezali joj trbuh i izvukli bebu
1

Jako, jako mi je žao. Voljela bih da mogu uzeti njihovu bol. Voljela bih da nisam to učinila. Nemam izgovor. Ne racionalnog objašnjenja za to što sam napravila, rekla je Brooke Lynn Crews prije izricanja kazne

VIDEO

Savanna Lafontaine-Greywind (22) iz Farga u SAD-u je trebala u rujnu prošle godine roditi djevojčicu. No 19. kolovoza je misteriozno nestala. Obitelji je rekla da ide posjetiti susjedu. Njezino tijelo su ubrzo našli u rijeci na granici saveznih država Minnesota i Sjeverna Dakota.

Bilo je omotano samoljepljivom trakom i plastičnom vrećicom. Njezinu bebu su pronašli živu i zdravu u stanu susjede Brooke Lynn Crews (38). Policiju je pozvao susjed koji je čuo plač djeteta. Crews je tvrdila da je beba njezina no policija je bila sumnjičava.  

Uskoro je optužena i počelo je suđenje. Na suđenju se saznalo da je Crews mladu susjedu pozvala kako bi joj pomogla nešto šivati. No kada je Savanna ušla u stan Crews ju je napala zbog navodnog zlostavljanja mačaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djevojku je gurnula na pod. Savanna je udarila glavom i pala u nesvijest. Crews joj je nožem rasporila utrobu i napravila carski rez. Djevojka se čak kratko probudila i onda je opet pala u nesvijest. Tijekom carskog reza i nakon njega je bila živa, a onda je iskrvarila i umrla.  

Osim Crews tužitelji terete i njezinog dečka Williama Henryja Hoehna (32). Suđenje mu je nedavno počelo.

Tužitelji smatraju da je nagovorio Crews da ubije djevojku i da joj je pomagao, odnosno da je Savanni vezao uže oko vrata. On pak tvrdi da nije znao da će Crews ubiti Savannu. Tvrdi da je došao doma i zatekao Crews kako čisti krv. 

- Upoznaj novog člana obitelji - navodno mu je rekla Crews. Crews je osuđena u veljači ove godine na doživotnu kaznu zatvora

- Jako, jako mi je žao. Voljela bih da mogu uzeti njihovu bol. Voljela bih da nisam to učinila. Nemam izgovor. Ne racionalnog objašnjenja za to što sam napravila - rekla je Crews prije izricanja kazne.

Savannin dečko Ashston Matheny je pratio suđenje. U krilu je držao njihovu kćer i plakao je. Kasnije je rekao novinarima da je tek na suđenju saznao kako je Savanna umrla.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a