Obavijesti

News

Komentari 47

Trump provocira Hilary: Billa prozivao za vezu s Lewinsky

Trump provocira Hilary: Billa prozivao za vezu s Lewinsky
1

Trump je u utorak najavio da će potrošiti milijune dolara za televizijske reklame. Najavio je da će prve spotove objaviti u Iowi, New Hampshiru i Nevadi

VIDEO

Američki milijarder Donald Trump, koji vodi u utrci za republikanskog kandidata za predsjedničke izbore u SAD-u 2016., podsjetio je javnost na vanbračnu aferu Billa Clintona s pripravnicom Monicom Lewinsky iz 1998., kao i na njegov odnos prema afroameričkim glasačima 2008. kada je nazvan rasistom. 

Trumpove opaske izrečene su uoči nastupa Clintona, koji u New Hampshireu pruža podršku svojoj supruzi u predizbornoj kampanji. 

Trump je za NBC rekao da su njegovi komentari o Billu Clintonu 'fairplay' u odnosu na optužbe Hilary Clinton, koja ga je prozvala zbog seksizma.

Na TV spotove trošit ću bar 2 mil. $ na tjedan 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trump je u utorak najavio da će potrošiti milijune dolara za televizijske reklame.

Trump, koji sam financira svoju kampanju, do sada nije trošio novac na reklamne spotove. Ali s približavanjem predizbora, on je najavio da mijenja taktiku.

"Izdvajat ću minimalno dva milijuna dolara tjedno, a možda još i više", rekao je Trump.

Već mjesecima, Trump ima prednost pred ostalim republikanskim kandidatima, iako nije izdvojio ništa od 35 milijuna dolara koliko je predvidio da će u kampanju uložiti do 1. siječnja.

"Ponosan sam na činjenicu da sam upravo ja potrošio najmanje. Međutim, iskreno, ne želim ići na rizik", rekao je.

Najavio je da će prve televizijske spotove objaviti u Iowi, New Hampshireu i Nevadi, gdje i počinju predizbori. Njegove poruke odnosit će se na pitanje granica, trgovine, borbe protiv ekstremista Islamske države i nacionalnu sigurnost.

"Spreman sam potrošiti gomilu novca protiv ljudi koji će me napadati", naglasio je.

George Pataki povukao se iz utrke za Bijelu kuću

Bivši guverner New Yorka George Pataki objavio je u utorak da se povlači iz utrke za republikanskog kandidata za američke izbore.

"Večeras je kraj mojeg puta prema Bijeloj kući i ja prekidam svoju kampanju za predsjednika. Uvjeren sam da ćemo izabrati pravu osobu, nekoga tko će nas ujediniti", rekao je Pataki koji je na dnu popularnosti među republikanskim kandidatima, te njegovo povlačenje neće imati većeg utjecaja na izbore.

U utrci za republikanskog kandidata sada ostaje 12 osoba, a najveće izglede pred početak predizbora 1. veljače u Iowi ima milijarder Donald Trump.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)