Obavijesti

News

Komentari 22

Trump napao novinarku: Ne mogu više gledati tu luđakinju

Trump napao novinarku: Ne mogu više gledati tu luđakinju
1

Donald Trump se u četvrtak još žešće obrušio na poznatu novinarku Megyn Kelly koju je barem šest puta u zadnjih 48 sati javno nazvao "luđakinjom"

VIDEO

Donald Trump se u četvrtak još žešće obrušio na poznatu novinarku Megyn Kelly koju je barem šest puta u zadnjih 48 sati javno nazvao "luđakinjom".

Republikanski kandidat za američkog predsjednika 'počastio' ju je u utorak navečer novim nadimkom na Twitteru, "luđakinja Megyn Kelly" (crazy@megynkelly).

U srijedu je nastavio istim tonom, a u četvrtak je u barem još trima porukama na Twitteru nazvao novinarku Fox Newsa ludom.

Ona je već mjesecima na meti Trumpovih napada otkako ga je u kolovozu 2015. u prvoj republikanskoj debati pitala o njegovoj sklonosti da ružno govori o ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Precijenjena i luda@megynkelly se uvijek žali na Trumpa, ali mi posvećuje svoju emisiju. Pozabavi se malo i drugima, Megyn", poručio je Trump u četvrtak na Twitteru.

"Zbilja, više ne mogu gledati Megyn, tu luđakinju", dodao je u drugom tvitu, u vezi s novinarkom koja vodi večernju emisiju na Fox Newsu "The Kelly File", jednu od najgledanijih na kabelskim mrežama.

Uz svoje tvitove, Trump preuzima i poruke drugih u kojima se kritizira novinarku.

Trumpu je zadnjih mjeseci zaredao s podcjenjujućim nadimcima i osobnim napadima na svoje republikanske protukandidate. Tako je Jeba Busha nazvao čovjekom "niske energije", Marca Rubija "mali Marco" a Teda Cruza "lašcem".

Megyn Kelly nije izravno odgovorila na Trumpove nove napade, ali je na Twitteru objavila anketu po kojoj polovina Amerikanaca ima "veoma loše" mišljenje o njemu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1