Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trump o Stormy: Konjsko lice; Stormy o Trumpu: Majušni...

None Foto:

Američki predsjednik obrušio se na  Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford: 'Sada mogu napasti Konjsko lice (Horseface) i njezina trećerazrednog odvjetnika'. Stormy mu nije ostala dužna

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je na Twitteru, svojoj omiljenoj platformi za komunikaciju s javnošću, nazvao "konjskim licem" pornoglumicu Stormy Daniels, koja tvrdi da je s njime imala vezu.

Savezni sud Los Angelesa odbacio je u ponedjeljak tužbu za klevetu koju je protiv predsjednika podnijela Daniels. Sudac je presudio da je predsjednički tvit za koji je Daniels rekla da je klevetnički, zapravo predsjednikovo pravo na slobodu govora zajamčenu Prvim amandmanom američkog ustava. 

TRUMPOV DAN Melaniju pustio da pokisne, a ljubavnicu je nazvao konjem...

Zadovoljan zbog takve odluke suda, američki predsjednik kojemu nije strana uporaba podrugljivih imena na račun njegovih protivnika kao ni kritika na tjelesni izgled žena, obrušio se na  Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford.

"Sada mogu napasti Konjsko lice (Horseface) i njezina trećerazrednog odvjetnika", napisao je Trump iz Bijele kuće.

Daniels tvrdi da je s Trumpom 2006. imala seksualnu vezu u vrijeme kada je njegova supruga Melania rodila njihova sina.

Stormy Daniels odmah je predsjedniku odgovorila na Twitteru.

"Dame i gospodo, predstavljam vam vašeg predsjednika", poručila je i optužila da je "još jednom" pokazao "svoju nekompetentnost, svoju mržnju prema ženama i nesposobnost da se kontrolira". 

"Gotovo je, majušni..", zaključila je glumica Daniels u očitoj aluziji na svoju nedavno objavljenu knjigu u kojoj podrobno opisuje anatomiju Donalda Trumpa.

Trumpova objava nije prošla nezapaženo na Twitteru. Štoviše, izazvala je pravu lavinu kritika.

Komentari (24)
  • Hahahahahaha, pa kako vas nije sram obrisati komentar covjeka koji vas je upozorio na gresku... to sto ste obrisali komentar ne znaci da se nije dogodilo i ne ispravlja vase neznanje

    17. 10. 2018,   09:21
  • samo udri donalde

    17. 10. 2018,   09:03
  • Da to je naučila od njihovih demokrata koji su cijeli svijet doveli na ponor kaosa .Kad kurve misle da imaju pravo tamo o nekome govorit onda je svijet završio sa svojom intelegencijom.

    17. 10. 2018,   09:56