Trump Rusima: Dao sam otkaz šefu FBI-ja. Tip je totalni luđak

Komentari (35)
 • wall, tebi i sličnim š.p..ma koji zatrpavaju net takvim reklamama želim da im svakih 5 minuta jehovini svjedoci kucaju na vrata i da vam poštanski sandučić bude zatrpan reklamama od trgovačkih lanaca

  20. 5. 2017,   00:06
 • Sva ova hajka na Trumpa je očekivana i još nije gotova. Trump je smetnja lobiju koji je vladao desetljećima. Ukorijenili su se u sve pore društva.Na žalost nije gotovo. Ići će oni i dalje.Ne znam koliko je Trump jak, ali trebat će dosta strpljenja i podrške da izdrži. Znam da ni on nije "svetac", ali je u mnogim stvarima bolji od svojih prethodnika. Mi "obični" ljudi, puk, ionako i kod nas i u svijetu, već dugo, dugo, ne biramo BOLJE nego MANJE LOŠE......

  20. 5. 2017,   07:58
 • kakav je onda on ... kad mu ti kažeš da je luđak =)))

  19. 5. 2017,   23:42
 • Sramota za svjetsku demokraciju, sramota za bolesne medije, sramota za USA. Ja jos nisam vidio, a ni cuo neki neki dokaz za optuzbe protiv. gosp. Trumpa, sve je trac i rekla kazala.Manipulise se sa svjetskim javnim mjenjem svakodnevnim, podgrijavanjem imputiranih osobenosti USA Predssjednika. Tko bi mogao stajati iza napada?

  20. 5. 2017,   07:49
 • Izabrali su predsjednika koji je bogatij od svih tih Američkih elita i nemogu sa njim upravljati. Jer je pametniji od njih. Njima treba netko sa kim oni mogu upravljati. Zato je toliki otpor u svim strukturama. I ako i tko krši pravila demokracije to su te elite koje poznaju samo svoje pravo i svoju sebi svojstvenu demokraciju. Tako da će sigurno tražiti njegov opoziv. Ali neće proći i biti će predsjednik do kraja mandata. Izuzev ako on sam ne odstupiti i ne kaže zašto mi ovo treba ali opet njegov karakter koji jamči uspjeh mu neće to dozvoliti... Čak je moguće kako je i najavio da će osvojiti i drugi mandat. U potpunosti se slažem i stojim iza Trumpa. Od prvog dana.

  20. 5. 2017,   07:17
 • "tip je totalni ludjak".Niti ti nisi drugaciji trump.Megaloman,populist,lazljivac i marioneta sustava.

  20. 5. 2017,   10:18
 • Da li ljudi budu ludi prije nego uđu u politiku ili polude nakon što uđu. Vječno pitanje što je bilo prije kokoš ili jaje. Kod nas se isto događa. Ima li netko odgovor.

  20. 5. 2017,   07:54
 • Trump imaš moju podršku. Naj si bolji nedaj se pokolebati...

  20. 5. 2017,   07:12
 • Tip je totalni luđak,a što si onda ti ?

  20. 5. 2017,   07:50
 • Dobar i sasvim razuman argument zasto je Trump uzasan predsjednik je ovaj: Gledajte na ovo iz vase perspektive a ne iz perspektive promatraca. Zamislite da nas predsjednik gaji ovako dobre odnose sa recimo Srbima koji su nas veliki neprijatelj navodno. Zamislite da kruze glasine kako ima poslove sa njima, da im odaje vojne informacije i da cak postoje sumnje da su utjecali na same predsjednicke izbore. Hrvati bi ga razapeli. Jedina razlika je da Amerikanci iako ce se vecina izjasniti kako smatra Rusiju najvecom prijetnjom SAD-u ipak ne mrze Ruse kao mi Srbe. Uz sve to idu i oni seljacki ispadi i izjave o hvatanju zena za cuciu hjhahahaa. Eto covjek je smijurija i cisto sumnjam da ce uz ovakav tempo izdrzati pune godine.

  20. 5. 2017,   00:12
  • Mi hrvati bi takvog predsjednika razapeli? Pa imali smo sto puta gore politicare pa im ni u zatvoru, a kamoli na slobodi nije dlaka s glave pala!

   20. 5. 2017,   00:22
  • Imali smo lopove da na to smo naviknuti. Ali kada on imao tajne odnose sa Srbijom i Repuplikom Srpskom hahahha to bi bilo dodavanje ulja na vatru, ekipa bi pomahnitala na ovom sajtu hahahahahahahahaa

   20. 5. 2017,   00:25
  • Ti si se 2015 rodio da nisi vidio Josipovićev mandat?

   20. 5. 2017,   01:38
  • Ne bih uspoređivala odnos SAD-a i Rusije sa odnosom Srbije i Hrvatske :)

   20. 5. 2017,   03:42
  • Jesi li ikada čuo za Pupovca????? Jesi li ikada igdje čuo da je Ž. Jovanović bio na utakmici u Beogradu na kojoj su paljene Hrvatske zastave i nije poduzeo ništa???? A evo ti još malo podataka za razmišljanje: Čime su Rusi prijetnja Americi? Nije li ti čudno da novinari, oni isti koji lažno ubjeđuju Amerikance da su im Rusi prijetnja, redovito dobijaju povjerljive podatke iz "anonimnih izvora" i nitko ne poduzima ništa da otkrije tko to odaje podatke? J. Assange, Manning, Snowden i mnogi drugi stvarni zviždači se kriju širom svijeta zbog odavanja tajni a s druge strane imamo "anonimne izvore" koji izvješćuju što je Trump jeo, koju glazbu je slušao, s kim se sastao, što je mislio... i niko ništa ne poduzima? Ja bih rekao da je to u najmanju ruku - ekstremno čudno! Po pisanju zapadnih medija, Rusija je zaostala država sa pijanim građanima dok je Amerika najveća, najjača, najopremljenija... sila na svijetu, pa kako je onda moguće da ih Rusi redovito prisluškuju, mješaju se u izbore, odlučuju tko će biti predsjednik Amerike ...??? Hmmm... opet ČUDNO ili novinari neprestano lažu?

   20. 5. 2017,   04:00
  • Ameri i Rusi nisu ubijali jedan drugoga. Tukarak provjeri s ekonomske strane BDP amerike prije Trumpa i sada. Imaju rast u svim segmentima. Uz to obnovljeni su ugovori trgovinske razmjene s kinom i europom sto ce sigurno rezultirati vecim priljevom love. Da je nama srbin na vlasti a BDP nam raste kao i standard vjerujem da nitko nece nista reci protiv. Prvo, zato sto radi u interesu drzave a drugo jer zeli boljitak za sve drzavljane. Koliko blesav Trump bio nije glup. Smjenio je sefa FBIa prvenstveno jer je zataskavao info. i stitio Clintonov klan.

   20. 5. 2017,   05:58
  • ja ne znam gdje ti živiš pa da nisi čuo kako se raspala Jugoslavija i tko je sa kime šetao šumom i kovao planove. A ovo sa Trumpom. Čovjek želi dobre odnose sa rusima jer je očito normalniji od svih dosadašnjih marioneta Amerike koji su za vrijeme svojih mandata samo sijali smrt po svijetu i uzrokovali nove ratove.

   20. 5. 2017,   07:52
  • Tukarak_ totalno ti je kriva usporedba! Rusi nikad nisu upali na američki teritorij i počinili krvave zločine i sve ostalo što svi znamo da se ne ponavljamo! Pa što ima loše u tome da Trump želi dobre odnose sa Rusima?! Neka se javi i jedan urlator protiv Trumpa koji će prvi obući uniformu i na front protiv Rusije! Aha , kako da neće! Onima koji žele svrgnuti Trumpa nije problem njegovo mirotvorstvo. To je lobi koji ima totalno suprotne svjetonazore, uz sav kapital koji im je iskliznuo iz ruku. To je poanta svega, ostalo su spinovi i priče za neuke!

   20. 5. 2017,   08:13