Obavijesti

News

Komentari 77

Trumpova savjetnica: 'Odmah pobacite te sotonske trudnoće'

Trumpova savjetnica: 'Odmah pobacite te sotonske trudnoće'
1

Paula White, kontroverzna televanđelistica i duhovna savjetnica Donalda Trumpa koja je prije dva mjeseca postala i službena članica njegove administracije opet šokira svijet svojim izjavama

VIDEO

U studenom prošle godine pastorica Paula White (53) postala postala je službena članica administracije američkog predsjednika Donalda Trumpa i to kao religijska savjetnica u Uredu za odnose s javnošću.

Ova Trumpova bliska suradnica i duhovna savjetnica poznata je po bizarnim izjavama, a zadnja koja ju dala odnosi se na 'sotonske trudnoće'

- Svaki čudan vjetar koji je poslan da povrijedi crkvu, ovaj narod, poslan protiv mene ili protiv predsjednika razbit ćemo nadmoćnom Isusovom krvlju. U ime Isusovo, zapovijedamo svim sotonskim trudnoćama da završe odmah - pobačajem.  Izjavljujemo da sve što je začeto u sotonskoj utrobi će biti pobačeno i neće biti u stanju izvršiti bilo kakav plan uništenja, neće biti u stanju nanijeti nikakvu štetu - kazala je u svojoj propovijedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezini komentari izazvali su uznemirenost na društvenim mrežama. Jedna kopija videa, koji je twittao Guthrie Graves-Fitzsimmons, samoproglašeni stručnjak za religijsku ljevicu retweetana je 6000 puta.

President Trump Speaks at the Evangelicals for Trump coalition in Miami, Florida

- Obično ne odgovaram, ali očito je ovo izvađeno iz konteksta. Ovo je nepošten pokušaj  da se riječi izvade iz konteksta radi političke koristi. Samo ću se moliti - odgovorila je savjetnica White na Twitteru.

White je, inače, na čelu predsjedničkog evanđeoskog savjetodavnog odbora i pastorica je megacrkve New Destiny Christian Center u Apopki na Floridi.

Trump će biti prvi američki predsjednik na Hodu za život
Trump će biti prvi američki predsjednik na Hodu za život

'Pošaljite mi svoju plaću'

Prije točno dvije godine ova teleevanđelistkinja govorila je ljudima da joj pošalju novac – idealno bi bilo svoju siječanjsku plaću – kako bi primili blagoslove ili će se suočiti s nadnaravnim posljedicama.

White je, naime, poznata i kao 'pastor evanđelja za prosperitet', što znači da vjeruje da Bog nagrađuje pobožne bogatstvom, zdravljem i srećom. Oni koji joj doniraju imat će još više uspjeha, odnosno zauzvrat će zaslužiti Božju nagradu. 

- Veće donacije, više uspjeha - tvrdi White.

430483801

- Trebate poslati tih 3500 dolara. Trebate poslati 35.000 dolara. Trebate poslati taj ček od 100 tisuća dolara -  poručuje tako svojim sljedbenicima u jednom televizijskom nastupu.

'Kamo ja idem Bog vlada'

No njezini sljedbenici, koji ne propuštaju njezin televizijski show "Paula White Today", očito joj vjeruju jer Paula White, odrasla u siromaštvu u gradiću Tupelo u Mississipiju,  posjeduje ogromno bogatstvo. Dok je jedni vide kao osobu koja 'vodi Trumpa Kristu' za druge je ona obična prevarantica i šarlatanka.

 - Kamo god ja idem, Bog vlada. Kad ja hodam po tlu Bijele kuće, Bog hoda po tlu Bijele kuće. Imam svako pravo i ovlast proglasiti tlo Bijele kuće svetim tlom jer sam stajala tamo, a gdje ja stojim, sveto je - rekla je White na jednom od svojih nastupa.

Objasnila je i zašto se kršćani ne smiju protiviti predsjedniku Trumpu

- Bog postavlja kralja. Bog ga i ruši. Tako da, ako se borite protiv Božjeg plana, borite se protiv Božje ruke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS