Obavijesti

News

Komentari 41

Trumpovima je biznis u krvi: Ivanka je ovim izazvala skandal

Trumpovima je biznis u krvi: Ivanka je ovim izazvala skandal
1

Tvrtka Ivanke Trump je nakon TV intervjua obitelji Trump reklamirala narukvicu koju je Ivanka nosila u emisiji. To je bio prvi TV intervju obitelji nakon izbora i gledali su ga milijuni

VIDEO

Trumpovima je očito smisao za biznis u krvi.  Da je Ivanka Trump prije svega poduzetnica, kao i njezin otac, dokazala je reklamiranjem narukvice koju je nosila u prvom TV intervjuu obitelji Trump nakon Donaldove pobjede na predsjedničkim izborima u SAD-u

Ivanka (35) je nosila zlatni nakit na lijevoj ruci, a tijekom emisije je poručila kako će ona prija svega ostati Trumpova kći. Emisiju su gledali milijuni ljudi.

Ubrzo nakon intervjua Ivankina tvrtka 'Ivanka Trump Fine Jewelry' poslala je u e-mailu reklamu. 

- Pozor, Ivanka Trump je u intervjuu emisije "60 minuta" nosila svoju omiljenu narukvicu iz kolekcije Metropolis - pisalo je u e-mailu.

Ta se narukvica može kupiti online za 10.800 dolara (oko 74.520 kuna). 

- Već se pokazalo da obitelj Trump predsjedničku poziciju vidi kao odličnu priliku za marketing - komentirao je novinar Eric Lipton iz New York Timesa.

Nakon brojnih upita Abigail Klem, šefica Ivankine tvrtke je rekla kako će se razgovarati o novim pravilima.

Nije joj prvi put: Haljinu je već rasprodala

Prema Washington Postu ovo nije prvi put da Ivanka koristi politiku kako bi reklamirala svoju tvrtku. U srpnju je njezina modna linija na Twitteru napravila reklamu za haljinu koja košta 138 dolara (oko 1000 kuna) i koju je Ivanka nosila na republikanskoj konvenciji. Haljina je ubrzo nakon toga rasprodana.

Analitičari su zabrinuti jer Trump, za razliku od većine drugih predsjednika, svoje tvrtke dok je na dužnosti, ne želi predati na upravljanje nezavisnim menadžerima već želi u uprave staviti svoju djecu kako bi i dalje zadržao utjecaj, piše Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.